Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dôchodca, ktorý sa stal hitom internetu, lieta v problémoch: V Prešove zrazil chodkyňu

Vladimír sa stal hitom internetu Zobraziť galériu (2)
Vladimír sa stal hitom internetu (Zdroj: Foto: YT/TOP 1 na internete, tv markíza)

PREŠOV - Pamätáte si na dôchodcu, ktorý sa stal koncom roka hitom internetu? Preslávil sa videom, na ktorom je zachytený, ako ho policajti podrobujú dychovej skúške na alkohol. Aj keď nenafúkal, jeho vtipné hlášky sú neopakovateľné. Najnovšie ale lieta v poriadnych problémoch a policajtom tentokrát nenadával.

"No, je tam nula celých, nula celých, nula, nula! Dop**i, v živoce som nepil alkohol!," nahneval sa koncom uplynulého roka Vladimír, keď ho policajti podrobili rutinnej skúške na alkohol. Video s jeho ľubozvučným východniarskym prízvukom razom prevalcovalo slovenský internet a stalo sa hitom.

"Ta skadzi paru zoberem!" nahneval sa ďalej vo videu.  Po zverejnení sa z dôchodcu stala doslova celebrita. Ľudia sa s ním chcú vyfotiť a ako sám povedal, dávajú mu za pravdu. "Tu, v Prešove každý sa chce fotiť so mnou. Chváli ma, že som povedal pravdu a že som abstinent, že zbytočne kontrolu," povedal Vladimír pre televíziu Markíza. 

Vladimír opisuje mužom zákona, ako došlo k zrážke so ženou
Zobraziť galériu (2)
Vladimír opisuje mužom zákona, ako došlo k zrážke so ženou  (Zdroj: Foto: YT/TOP 1 na internete, tv markíza)


Prečítajte si aj:

VIDEO bezradného šoféra pri fúkaní valcuje slovenský internet: Ta skadzi paru zoberem?!


Ako televízia ďalej informuje, Vladimír má najnovšie na krku problém. V pondelok totiž zrazil na priechode pre chodcov ženu. Utrpela zranenia, ktoré si vyžadujú operáciu. Dôchodca ale tentoraz policajtom nenadával a ku skutku sa priznal. Ani tentokrát  však nenafúkal. Povedal, že prechádzal na zelenú a žena na červenú. Poškodená ale tvrdí, že to bolo opačne. Ona išla na zelenú a dôchodca prechádzal na červenú. Prípadom sa zaoberá polícia. 

UPOZORNENIE: Video je plné vulgarizmov a nie je vhodné pre neplnoletých.

Viac o téme: DôchodcaVladimírPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu