Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálny prepad rodiny vo Veľkom Krtíši: Lupiči spútali majiteľov aj ich deti (6,14) a kradli

Prepad rodiny vo Veľkom Krtíši Zobraziť galériu (2)
Prepad rodiny vo Veľkom Krtíši (Zdroj: foto: tv markíza)

VEĽKÝ KRTÍŠ - Neuveriteľné chvíle hrôzy prežila rodina z Veľkého Krtíša. Včera večer ich vo vlastnom dome prepadli traja maskovaní lupiči. Majiteľov spútali a kradli. Na prípade je šokujúce, že agresori spútali aj maloleté deti (6,14).

Nič netušiacu rodinu z Veľkého Krtíša v stredu večer brutálnej prepadli traja maskovaní muži v kuklách v ich rodinnom dome. Strhla sa dráma ako z akčného filmu. Lupiči členov rodiny spútali, prehľadávali dom a kradli. Na prípade je šokujúce, že takto surovo zakročili aj voči dvom synom (6,14), ktorých tiež spútali. "Poškodeným spôsobili zranenia a z domu ukradli niekoľko tisíc eur," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová.  

Brutálny prepad rodiny vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)


Prečítajte si aj:

Polícia pátra po ozbrojenom páchateľovi na FOTO: Vylúpil pobočku banky v Bratislave


Najhoršie dopadol otec rodiny, ktorý utrpel zranenia a skončil v nemocnici. Lupiči od neho chceli dostať informáciu, kde má peniaze. Nakoniec si z domu vzali hotovosť približne 7 tisíc eur. Rodina podniká, má obchodík so železiarstvom. Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody."Prípad je v štádiu vyšetrovania a vzhľadom na závažnosť prípadu v súčasnosti nebudeme poskytovať podrobnejšie informácie," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: PrepadRodinaVeľký Krtíš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu