Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Po pôrode vyhodila matka bábätko zo siedmeho poschodia!

Z okna na siedmom poschodí vyhodila 18-ročná dievčina novorodenca. Zobraziť galériu (4)
Z okna na siedmom poschodí vyhodila 18-ročná dievčina novorodenca.

PREŠOV - Smrť ho našla pár minút po narodení. V Prešove na sídlisku Sekčov našli ráno ležať na tráve pod jedným z obytných domov telíčko mŕtveho novorodenca. Obyvatelia Justičnej ulice, kde maličkého chlapčeka našli, sú zdesení a šokovaní. Policajti včera ráno zadržali a vypočúvali mladú ženu (18), ktorá doma v noci tajne porodila a chlapčeka po pôrode v šoku vyhodila zo siedmeho poschodia.

Kým bola zadržaná mladá žena (18) na policajnom výsluchu, polícia sprevádzala jej matku do bytu na siedmom poschodí, odkiaľ dieťatko vypadlo. „Matka zadržanej je veľmi zdrvená. Nechce vôbec o prípade hovoriť,“ povedal policajt, ktorý skúmal stopy v byte.

„Je to niečo neuveriteľné, som šokovaná. Nedokážem pochopiť, ako sa niečo takéto môže stať,“ povedala suseda. Ani ostatní susedia nevedia pochopiť, ako je možné, že k niečomu takému došlo. „Je to slušná rodina. Dievča nemalo žiadne problémy. Prednedávnom zmaturovalo na jednej z prešovských škôl. Čo sa mohlo stať?“ konštatovala Anna Binderová (69) o zadržanej dievčine.

Študentka psychológie, ktorá býva v tej istej bytovke, nám povedala: „Nemala problémy s drogami ani alkoholom. Naopak, je to zlaté dievča, ktoré sa ničím neodlišuje od rovesníčok.“ Ona ani nikto zo susedov si nevšimol, že dievča bolo v druhom stave.

Polícia na žiadosť príbuzných zadržanej veľa oficiálnych informácií neposkytla. Za tento čin hrozí matke osemročné väzenie a nútená psychiatrická liečba. Vyšetrovateľ zažal trestné stíhanie vo veci vraždy novonarodeného dieťaťa matkou. Vyšetrovatelia čakajú na výsledky pitvy. Z nich by malo byť jasné aj to, či dieťa v čase, keď dopadlo na zem, bolo živé, alebo už mŕtve.

Poznáte krkavčiu matku? Viete o prípade viac? Napíšte nám na tip@novycas.sk</STRONG
Po pôrode vyhodila matka
Zobraziť galériu (4)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu