Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia pri Betliari, FOTO auto na šrot: Jeden Patrik (15) prežil zázrakom, druhý (†25) zahynul

Tragédia pri Betliari Zobraziť galériu (3)
Tragédia pri Betliari (Zdroj: Foto: polícia)

BETLIAR - Tragická nehoda sa stala na rovnom úseku cesty. 25-ročný vodič Patrik nezvládol riadenie a so spolujazdcom Patrikom (15) vyletel pri Betliari v Košickom kraji z cesty. Utrpel ťažké zranenia, ktorým, žiaľ, podľahol.

Nešťastie sa stalo v sobotu krátko pred 22-hou hodinou. V aute sedeli dvaja Patrikovia. 25-ročný vodič z okresu Rožňava riadil Fiata Marea po ceste smerom od Betliara na Rožňavu. "Na priamom vodorovnom úseku cesty pri predchádzaní iného vozidla nezvládol riadenie a dostal s vozidlom šmyk, pričom vyšiel mimo spevnenú časť cesty cez odtokovú priekopu na pole, kde sa s vozidlom niekoľkokrát prevrátil," opísal hovorca košických policajtov Alexander Szabó. 

Tragédia pri Betliari, FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Bezprostredne po ohlásení zasahovali privolaní záchranári."25-ročný muž utrpel mnohopočetné poranenia, ktorým aj napriek snahe záchranárov, žiaľ, podľahol. 15-ročného mladíka sme s otrasom mozgu previezli do nemocnice v Rožňave," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Predpokladaná doba liečenia mladšieho Patrika je 42 dní.  


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Sl. Ľupči: Zbesilá jazda na mercedese, ďalšia zbytočná smrť mladých


Tragédia pri Betliari, FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na aute vznikla škoda približne 800 eur. Požitie alkoholických nápojov u vodiča určí až vykonaná pitva. Nehoda bola dokumentovaná za účasti znalca z odboru dopravy. Jej príčina, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví.    

Viac o téme: NehodaTragédiaNešťastieBetliar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu