Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšia tragédia na ceste: Pri Kežmarku zahynul po zrážke Kamil (†26), dvaja sú ťažko zranení

 Tragédia pri dedine Rakúsy Zobraziť galériu (4)
Tragédia pri dedine Rakúsy (Zdroj: Foto: polícia)

RAKÚSY - V Prešovskom kraji sa dnes stala aj ďalšia tragédia. Po tom, čo ráno pri vážnej nehode zomrel len 9-ročný Šimonko, sa o pár hodín stalo ďalšie nešťastie. Pri obci Rakúsy vyhasol život vodiča Kamila (†26).

Tragédia sa stala dnes v dopoludňajších hodinách pred obcou Rakúsy v okrese Kežmarok. Ako informoval hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik, 26-ročný vodič renaultu sa snažil na ceste obiehať nissan. Pri obiehaní sa ale chcel rýchlo zaradiť, pretože oproti nemu už išlo ďalšie auto. Predbiehací manéver nezvládol, narazil do nissanu, ktorý skončil v priekope. Renault následne narazil do stromu. Náraz bol taký silný, že auto odhodilo do druhého stromu. V reaulte sa nachádzali štyria muži a jedna žena z obce Rakúsy. Vodič, žiaľ, desivý náraz neprežil. Nissan riadil 46-ročný Martin taktiež z obce Rakúsy, v aute bol so svojou manželkou, pri nehode sa nezranili. 

Ďalšia tragédia na ceste:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj:

Mladík sa zrazil s Paulínou, viezla vnúčatká do školy: Babka bojuje o život, Šimonko (†9) zomrel


Hovorca záchranárov Boris Chmel uviedol, že zrážku dvoch áut neprežil vodič z obce Rakúsy, jeho spolujazdci sú zranení, dvaja z nich ťažko. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári. "Po zrážke dvoch osobných automobilov boli na mieste dvaja ťažko zranení a jeden ľahšie zranený pasažier. Štvrtý cestujúci svojim vážnym zraneniam na mieste podľahol," uviedla hovorkyňa spoločnosti Air-Transport Europe Zuzana Hopjaková. Lekárka leteckých záchranárov po prílete na miesto nehody prevzala do svojej starostlivosti ťažko zraneného muža, ktorý utrpel vážny úraz hlavy a bol v bezvedomí. Podľa Hopjakovej mu poskytla neodkladné zdravotné ošetrenie a po napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bol pacient v kritickom stave letecky prevezený na centrálny príjem nemocnice v Poprade.

Ďalšia tragédia na ceste:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. "Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho šetrenia," uzavrel Džobanik. 

Ďalšia tragédia na ceste:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: NehodaTragédiaRakúsy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu