Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Teraz kamaráti, v minulosti sa diali veci: Staré VIDEO Danka so Slotom ako naložil Hrnčiarovi!

Hrnčiar s Dankom - v súčasnosti veľkí kamaráti.
Hrnčiar s Dankom - v súčasnosti veľkí kamaráti. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kamaráti a koaliční partneri. A v minulosti? Andrej Hrnčiar a Andrej Danko sedia dnes v parlamente ako najvyšší predstavitelia zákonodarného zboru. Navyše, spolu v jednej vládnej koalícii. Ale aké boli ich vzťahy v minulosti? To, čo na adresu martinského primátora, vyhlásil súčasný šéf národniarov vyráža dych.

Málokto vie, že Andrej Danko svojmu menovcovi nevedel iba pred pár rokmi prísť na meno. Dnes sú z nich kamaráti a kolegovia vo vládnej koalícii. Pred vyše štyrmi rokmi to ale také ružové medzi nimi nebolo. Líder SNS ho prirovnal k maďarskému revolucionárovi Lajoszovi Kossuthovi ako zradcovi slovenského národa a tiež klamára.

"Druhá vec je urážka, ktorú si dovolil primátor Martina. Postaviť sa na maďarskú kandidátku, vytrčiť sa o porozumení a klamstvami sa dostať ľuďom pod kožu, verím, že zobudí ľudí na Turci. Že posledný zradca Kossuth, ktorý tu bol a jeho nasledovník, primátor Martina, Hrnčiar, že budú signál toho, že sa Slováci prebudia," vyhlásil Danko na adresu Hrnčiara.

"Špinavý gauner," takto ho nazval zas exšéf národniarov Ján Slota. "Celý Martin by ho mal opľuť a vyhodiť ho z tej radnice," pokračoval Slota. Video je z januára 2012 a v blížiacich sa voľbách Hrnčiar kandidoval do parlamentu na kandidátke Mostu-Híd.

Pozrite si video

Oslovili sme prostredníctvom hovorkyne SNS aj predsedu národniarov. Do uzávierky nám však stanovisko Danka nedorazilo.

Viac o téme: Andrej DankoAndrej Hrnčiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu