Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Postaršia blondínka HVIEZDOU košického kúpaliska: Je tu abnormálne nenormálne a to vínečko!

Vínko jednoducho musí byť Zobraziť galériu (2)
Vínko jednoducho musí byť (Zdroj: youtube/košice dnes)

KOŠICE - Ak by ste náhodou nevedeli, ako to má vyzerať na kúpalisku, tak si vypočujte malý návod od jednej svojráznej východniarky. Najmä prevádzkovatelia by mali zbystriť pozornosť a riadiť sa jej radami, ak chcú prilákať čo najväčší počet návštevníkov.

Návštevníčka kúpaliska v Košiciach sa stala hviezdou slovenského internetu po tom, ako s ňou urobila rozhovor redaktorka lokálnej televízie TV Naša. Postaršej blondínky sa pýtala, ako sa jej tam páči. A tej sa veru páčilo. K spokojnosti jej stačili tri veci - čistučká voda, úžasné oškvarkové pagáče a víno. "Lebo keď na kúpalisku nie je víno, tak pre také ženy ako, ktoré sú v penzii a chcú si užiť, je to katastrofa," skonštatovala. 

Postaršia blondínka HVIEZDOU košického
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/košice dnes)

Pristihnutá teta baví internet: VIDEO vulgárneho šoku, Jezus do pi*i, jak som sa zľakla!

Žena bola z košického kúpaliska doslova nadšená, a to precestovala celý svet, takže mala ho s čím porovnávať. No vzhľadom na "abnormálne nenormálny servis, pokosenú trávu a ústretových pracovníkov" iné kúpaliská jednoducho nemajú žiadnu šancu. Pani dúfa, že sa dožije 105 rokov, a že si tam príde ešte niekedy zaplávať. Držíme jej teda palce. 

Viac o téme: KúpaliskoKošice Virál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu