Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vodič nákladiaku zachytil vo V. Lomnici chlapčeka (†3): Rozzúrení miestni naskakovali za jazdy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: youtube)

VEĽKÁ LOMNICA - Tragédia sa stala dnes dopoludnia vo Veľkej Lomnici. Vodič nákladiaku si nevšimol, že pod zadné kolesá sa dostal len trojročný chlapček. Incident má, žiaľ, fatálne následky.

Nešťastie sa stalo krátko po 10-tej hodine na ulici Nový Dvor pred jedným z rodinných domov vo Veľkej Lomnici. Ako opísal hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik, z doposiaľ nezistených príčin miestny chlapec vošiel pod zadnú nápravu nákladiaku Renault Kerax 420. Vodič (24) na aute prechádzal od miestnej obaľovačky v smere ku hlavnej ceste. "Vodič si najprv nič nevšimol až po tom, čo mu Rómovia ukazovali, aby zastal," ozrejmil policajný hovorca a doplnil, že keď vodič zastavil, Rómovia mu začali skákať na auto, pričom sa ho snažili otvoriť a vodiča vytiahnuť. Kričali na neho, že zrazil dieťa.


Prečítajte si aj:

Mariánova spoveď po útoku v Nice: Slováci predbehli vraždiaci nákladiak iba o pol minúty!


Vodič pokračoval ďalej v jazde. Zavolal ale na políciu a uviedol, že asi došlo k nehode, no preto, že sa bojí o svoj život, odparkoval na benzínke vo Veľkej Lomnici. Chlapček utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, a to devastačné zranenia hlavy, doplnil Džobanik. Polícia u vodiča požitie alkoholických nápojov dychovou skúškou vylúčila. Okolnosti, príčiny a mieru zavinenia nehody vyšetrujú kežmarskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

Viac o téme: NehodaChlapčekVeľká Lomnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu