Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cestujúci pozor! Na dôležitej železničnej trati je od zajtra výluka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LEOPOLDOV - Pre práce na rekonštrukcii železničného mosta bude najskôr od utorka 19. júla do piatka 22. júla v čase od 9. do 14. hodiny a následne od soboty 23. júla do stredy 3. augusta nonstop výluka dopravy. Cestujúca verejnosť bude prepravovaná náhradnou autobusovou dopravou. Časť osobnej dopravy bude vedená aj odklonom.

TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Železníc SR (ŽSR) Martina Pavlíková. V danom medzistaničnom úseku sa budú realizovať opravné práce v km 23,896, súvisiace s výmenou mostníc vrátane materiálu železničného zvršku (koľajnice, dilatačné zariadenia a drobné koľajivo) a opravou existujúcej oceľovej konštrukcie mosta. "Počas výlukovej činnosti tam bude zavedené prechodné obmedzenie traťovej rýchlosti na 30 km/h, t. j. vlaky v úseku prác budú premávať rýchlosťou 30 km/h," uviedla hovorkyňa. Práce realizujú ŽSR vlastnými zamestnancami a s použitím vlastných zdrojov. Je predpoklad mierneho meškania vlakov osobnej dopravy.

ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Viac o téme: LeopoldovHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu