Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šialená smrť na koľajniciach: Rusku popravil idúci vlak, sťal jej hlavu počas sexu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Obeť podľa miestnych médií ležala na svojom partnerovi, keď začula blížiaci sa vlak a zdvihla hlavu. Práve to sa jej stalo osudným. Bola doslova sťatá počas sexu len pár centimetrov od svetoznámej transsibírskej železničnej trate. Jej milenec incident prežil.

Výstraha pred dovolenkou: V tomto rezorte radšej s cudzincami nesexujte, odnesiete si "prekvapko"!

Rusku prešiel vlak práve vo chvíli, keď sa mu snažila uhnúť z cesty pri nebezpečnom milostnom dostaveníčku blízko železničnej stanice Zaudinskaja na predmestí Ulan-Ude, v odľahlej oblasti Burjatia. "Žena bola na partnerovi, keď začula blížiaci sa vlak a začala vstávať. Hneď potom jej rýchlo uháňajúci vlak odtrhol hlavu. Keby zostala v predchádzajúcej pozícii, zostala by nažive. Muž prežil," uviedol zdroj z ruských železníc.

Podľa The Siberian Times išlo o bezdomovcov pod vplyvom alkoholu. Mená dvojice neboli zverejnené. Prípad vyvolal ďalšie znepokojenie nad počtom nehôd na železničných tratiach v Rusku. Spoločnosť, ktorá prevádzkuje vlaky v krajine, vydala varovanie: "Vážení občania! Ruské železnice vás opäť žiadajú, aby ste rešpektovali zdravotné a bezpečnostné predpisy. Buďte zodpovední a dávajte pozor na seba, svoju rodinu a priateľov."

Začiatkom tohto týždňa zrazil matku vlak spolu s jej dvoma malými deťmi vo veku jeden a dvoch rokov. Mladšie zomrelo na mieste, zatiaľ čo matka a staršie dieťa sú v kritickom stave v nemocnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu