Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

EXKLUZÍVNE ODHALENIE Figeľ a tvár Aliancie za rodinu ako milenci: Láska, si v sprche bezo mňa?!

Románik Figeľa so Žembovou. Zobraziť galériu (8)
Románik Figeľa so Žembovou. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Tak to je bomba! Takýto erotický škandál katolícke Slovensko ešte nezažilo. Obaja aktéri totiž stelesňujú symboly cnosti a tradičného rodinného života. Keby nenanucovali ostatným svoj pohľad na ideálny partnerský život, nikdy by odhalenie portálu TOPKY.SK nevyzeralo tak veľmi paradoxne a nerozhodli by sme sa ho zverejniť. Veď posúďte sami, či prepis mailovej komunikácie niekdajšieho šéfa KDH Jána Figeľa a tváre Aliancie za rodinu Natálie Žembovej je v svetle udalostí posledných kóšer. Žeby inkvizítor prichytený pri bezbožnosti?

O tom, že za krachom KDH stojí láska sa šepkalo medzi viacerými členmi v strane už od volieb. Zdá sa však, že bez vetra sa ani lístok nepohne. TOPKÁM sa podarilo získať exkluzívny dôkaz toho, že najväčší zástanca sily rodiny a katolíckych hodnôt mal poriadny problém umravniť sám seba. A nie je to tak dávno, čo ženatý politik, kresťanský demokrat kritizoval sexuálne praktiky mimo manželstva.

„Kritický názor na polygamický či mohamedánsky charakter partnerstiev a rodičovstiev Borisa Kollára je nielen mojím oprávneným pohľadom. Každý si urobí svoj vlastný názor na to, ako by mala rodina vyzerať a fungovať,“ vyhlásil v apríli tohto roka Figeľ.

Figeľ s manželkou
Zobraziť galériu (8)
Figeľ s manželkou  (Zdroj: SITA, Facebook)

Ten dokonca podporoval aj referendum Aliancie za rodinu, ktorej mediálnou tvárou bola aj jeho neskoršia hovorkyňa Žembová. „Rodina je často spochybňovaná z hľadiska svojej definície, poslania a postavenia. Referendum je podobne ako voľby sviatkom demokracie, preto je dôležité, aby prinieslo dobré ovocie,“ vyhlásil.

Ešte ďalej zašla v kázaní o rodine práve Žembová. „Vyznávam a vážim si hodnoty rodiny – zloženej z otca, mamy a detí. Som matkou troch detí a som vydatá 15 rokov. A to svedčí o mojom postoji. Boh založil rodinu ako uholný kameň spoločnosti. A bola by som rada, keby v takej spoločnosti vyrastali aj moje deti,“ povedal v rozhovore pre postoj.sk

Natália Žembová
Zobraziť galériu (8)
Natália Žembová  (Zdroj: SITA, Facebook)

Príchod tváre televízie Natálie Žembovej spôsobil pred rokmi poriadny rozruch. Jej raketový štart v strane na pozícii hovorkyne a miestom na kandidátke končiac vo svetle dnešných dní vyznieva úplne inak.

Mladá sexi kočka v KDH, ktorá trávi väčšinu času, takmer každý deň v prítomnosti predsedu, výjazdmi na východ. Každý sa pýtal, ako sa nenápadné dievča, ktoré o politike nič nevie sa odrazu stalo vedúcou silou? Potom, čo sme získali dôkaz o možnom nadštandardnom vzťahu k predsedovi sa veci javia inak.

Komunikácia, konkrétne mail, si písali obaja pred rokom v apríli. Žembová písala Figelovi v neskorých večerných hodinách s tým, že mu urobí rešerš z TA3, v ktorej bol Počiatek na druhý deň. Šok však nastane pre čitateľa ďalej.

Iba blízki rodinní priatelia?
Zobraziť galériu (8)
Iba blízki rodinní priatelia?  (Zdroj: SITA, Facebook)

PREPIS MAILOVEJ KOMUNIKÁCIE medzi Figeľom a Žembovou

O 22:47, teda 8 minút neskôr odpovedá predseda. „Odpočiň si, láska moja. Ja som teraz po sprche a idem napísať vyhlásenie k Arménom,“ odpisuje jej Figeľ.

No a ak si myslíte, že toto je všetko, čerešnička na torte prišla vzápätí. Už o minútu prichádza odpoveď od mladej cudne vyzerajúcej hovorkyne.

EXKLUZÍVNE ODHALENIE Figeľ a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: topky)

„Sám si bol v sprche? Bezo mňa? No teda...,,“ odpísala tajomne Žembová. Zaujímavé však je, že podľa našich informácii nemala bývalá hovorkyňa, ktorá je inak vydatá, problém s pozornosťou mužov.

Dnes už rozvádzajúca sa Žembová má však opäť novú lásku. Lekára, ktorý jej pomohol po medializovanej dopravnej nehode. Z politiky odišla a pracuje ako sestrička na traumatológii v šalianskej nemocnici.

Figeľ tvrdí, že je to útok neprajníkov

Figeľ na naše odhalenie reagoval prekvapene a zo začiatku pár sekúnd váhal, čo má povedať. „Nie, nie. Sme iba rodinní priatelia,“ zareagoval pre Topky. Podľa neho ide iba o útok od nepriateľov v politike. „To môže byť nejaký podvrh, lebo neprajníkov alebo oponentov môže byť priveľa.“

Ján Figeľ
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Na otázku či so Žembovou prežil románik, odpovedal zamietavo. „Odmietam,“ odpovedal stroho a zopakoval, že prepis intímnej komunikácie považuje za útok na jeho osobu. „Opakujem, že zlomyseľníkov som v politike zažíval veľa,“ zakončil bývalý šéf kádehákov.

Viac o téme: Ján FigeľKDHNatália Žembová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu