Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Proroctvo známeho jasnovidca: Poznáme osud slovenských hokejistov na majstrovstvách sveta!

Jozef Bukai verí, že slovenskí hokejisti na majstrovstvách spoja všetky sily. Zobraziť galériu (2)
Jozef Bukai verí, že slovenskí hokejisti na majstrovstvách spoja všetky sily.

BRATISLAVA – Budú tohtoročné majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji pre Slovákov prekvapením? Kto bude najhorším súperom nášho mužstva a na aké osudové čísla si máme dať pozor? To nám prezradil náš dvorný jasnovidec Jozef Bukai.

Podľa známeho jasnovidca Jozefa Bukaia slovenskí hokejisti na majstrovstvách sveta tento rok milo prekvapia, a to aj napriek tomu, že nás reprezentuje zostava mladých hráčov. Ako podotkol vizionár, aj v roku 2012 sme dali šancu mladým hokejistom a prebojovali sme sa až do finále.

Slováci milo prekvapia

„Pozor by sme si mali dať na čísla päť, tri a sedem,“ prezradil Bukai, podľa ktorého môže ísť o výsledky dôležitých zápasov alebo poradie mužstiev. Viac však v tejto súvislosti nechcel spresniť kvôli stávkovým kanceláriám.

Odborník zverejnil šance tímov na MS v hokeji: Slováci jasní štvrťfinalisti a potom...

„Na začiatku sa bude situácia vyvíjať negatívnejšie a veľmi zvláštne, no potom sa karta otočí,“ odhaľuje veštec a našim chlapcom odkazuje, aby nepodceňovali slabších súperov. Také mužstvo, od ktorého by sme to nečakali, nás môže nepríjemne zaskočiť. A naopak, v hre proti obávaným súperom obstojíme oveľa lepšie, ako predpokladáme. Prehry aj víťazstvá sa budú odvíjať od nepredvídateľnej logiky.

ANKETA! Ako podľa vás skončia naši chlapci?

 

Fatálna prehra silného súpera

Obrovským prekvapením majstrovstiev bude fatálna prehra mužstva jednej z veľkých hokejových veľmocí a priebeh zápasov môže narušiť aj hrozba zvonka v podobe plánov na teroristický útok. Nebezpečenstvo však bude včas zažehnané. Pokojný priebeh šampionátu podlomí aj vážnejšie zranenie jedného z hráčov s ostrými črtami tváre, ktorý utrpí úraz kolena.

Jasnovidec prezradil, prečo dostal strach o Slovensko: Bude nám hroziť teroristický útok

Na záver proroctva jasnovidec slovenským hokejistom odkázal, aby neboli príliš skeptickí a dôverovali si aj počas zápasu so súpermi, ktorých sa boja a ktorí im už niekedy uštedrili tvrdú porážku: „Ak ste si ublížili na mieste pre vás pamätnom, tak to miesto neoznačujte, pretože je to záhrada nás všetkých ostatných.“

MS v hokeji za dverami: Slováci mali posledný tréning, toto sú formácie

Proroctvo známeho jasnovidca: Poznáme
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: HokejJasnovidecMajstrovstvá svetaProroctvoJozef Bukai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu