Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nové detaily o nehode pri moste Apollo: FOTO O život bojuje trénerka celebrít Daniela (42)!

Pri nehode sa vážne zranila Daniela Zobraziť galériu (6)
Pri nehode sa vážne zranila Daniela (Zdroj: Foto: Ján Zemiar, Facebook)

BRATISLAVA - Hlavným mestom včera otriasla vážna dopravná nehoda. Po desivej zrážke dvoch áut skončila vodička jedného z nich Daniela (42) v nemocnici s vážnymi zraneniami, prežila len zázrakom. Fitnesstrénerka bojuje o život.

Daniela (42) z Topoľčian sa na svojom suzuki na križovatke z mosta Apollo zrazila s mercedesom, ktorý viedla 21-ročná Beáta. Desivá zrážka sa stala fitnesstrénerke takmer osudnou. Po nehode ostala v prevrátenom aute zakliesnená. Na pomoc jej okamžite pribehli náhodní okoloidúci.

Nové detaily o nehode
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Podľa očitých svedkov Daniela nebola pripútaná, čo mohlo spôsobiť, že uviazla na boku medzi cestou a dverami auta. Po nehode zasahovali na mieste do niekoľkých minút záchranári. Podľa ich hovorcu Borisa Chmela, ženu previezli s vážnymi poraneniami, s tzv. polytraumou do bratislavskej nemocnice, kde momentálne bojuje o život. Mladšia z vodičiek utrpela len ľahké poranenia, aj ju však previezli na ošetrenie do nemocnice. Podľa polície alkohol pred jazdou nepila. 


Prečítajte si aj:

Nové informácie v prípade nehody za mostom Apollo: Zlá správa z nemocnice, žena bojuje o život

Daniela
Zobraziť galériu (6)
Daniela  (Zdroj: Foto: Facebook)

"Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu osobného motorového vozidla zn. Suzuki Ignis idúceho v smere z mosta Apollo na Košickú ulicu s osobným motorovým vozidlom zn. Mercedes E idúcim po Landererovej ulici smerom k Prístavnej ulici. V dôsledku nárazu došlo k prevráteniu vozidla Suzuki Ignis na strechu," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.  

Daniela  s Justinom Topoľským
Zobraziť galériu (6)
Daniela s Justinom Topoľským  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar, Facebook)

Ako povedali svedkov desivej zrážky, vodička suzuki išla z mosta Apollo a prešla na červenú, pričom na križovatke došlo k zrážke. Po nehode bolo na vozovke množstvo krvi, rozbité sklo a úlomky áut. V suzuki bola aj detská autosedačka. Podľa profilu na sociálnej sieti je Daniela manažérka fitnesscentra Slavia Agrofert. Pohybuje sa medzi známymi osobnosťami, o čom svedčia aj jej zverejnené fotografie.    

Daniela s modelkou Martinou Krnáč Valkovou
Zobraziť galériu (6)
Daniela s modelkou Martinou Krnáč Valkovou  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar, Facebook)

                        

Viac o téme: NehodaMostApollo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu