Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TOP valentínska súťaž vrcholí: Hlasujte za to najromantickejšie slovenské vyznanie lásky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - TOP valentínska súťaž, ktorej hlavnou cenou je luxusná večera pre dvoch v Grand Hotel River Park, je v plnom prúde. Poslali ste nám milé a skutočne romantické príbehy, o víťazovi, ktorý zažije Valentína o akom sníva každý, môžete teraz rozhodnúť práve vy. Hlasujte v ankete za najromantickejšie vyznanie lásky!

Toto sú romantické príbehy Slovákov, ktorí sa rozhodli sa s nimi podeliť a vyhrať tak prvotriednu valentínsku večeru v luxusnom bratislavskom hoteli. Ktorý sa vám páči najviac? Hlasujte v ankete pod článkom.

1. Nečakaný obraz (Alexandra)

Som zástancom toho, že romantické a milé veci treba robiť aj vo všedné dni a rovnako sa aj vo všedné dni tešiť s osobou, ktorú ľúbime. Môj priateľ nie je taký romantik, ako ja, ale rozhodne vie, kedy ma má v tej správnej chvíli potešiť. Už asi mesiac riešime ako si v byte skrášliť stenu v obývačke, boli sme vyberať obrazy, ale žiaden nám nepadol do oka, a tak sme nič nekúpili. Minulý týždeň som po príchode z práce našla doma ten najkrajší darček darovaný z lásky. Obraz, na ktorom sme my na vrchu Vysokej obklopení zasneženou prírodou. Bol to pre mňa ten najkrajší darček, ktorý je originálny no hlavne darovaný z lásky. Deň 14. február je pre nás viacnásobným sviatkom, oslavujeme totiž priateľove narodeniny a výročie, preto verím, že tento sviatok oslávime napríklad na spoločnej večeri :)

TOP valentínska súťaž vrcholí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

2. Valentínske prekvapenie (Kristína)

Spomínam si len na jeden výnimočný valentín, a to ten, keď ma môj manžel požiadal o ruku. Vôbec som to nečakala a o to krajšie to bolo. Manžel ma o ruku požiadal krásne romanticky na kolenách, pred mojou maminou. Dnes už sme rok manželia a tešíme sa, čo nás čaká na našej spoločnej ceste životom :-)

Viac o téme: Valentínska súťaž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu