Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odkaz z nemocnice na FOTO pobavil Slovákov: Ľudia v čakárni sa začali chytať za hlavu

(Zdroj: Facebook/Prečo ľuďom hrabe?)

BRATISLAVA – Sadni si a čakaj! Taká je rétorika niektorých slovenských lekárov, ktorí nezvládajú nápor pacientov v ambulanciách. Neraz pristupujú aj na kroky, ktoré potom končia výsmechom ľudí - podobne, ako odkaz na fotografii.

Na jedných z dvier Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave ľudia nemohli prehliadnuť odkaz, ktorý ich upozorňoval, že čas, na ktorý ich lekár objednal, je len provizórny: „Je časom, od kedy sa na vyšetrenie začína čakať. Neznamená čas prevedenia vyšetrenia!“ ostro upozorňoval odkaz.

Muž (40) prišiel do nemocnice kvôli bolestiam v krku: Lekári zistili niečo neuveriteľné!

Ľudia na imperatívnu poznámku reagovali pobúrene a dotknuto. „Zažil som jedného alergiológa, ktorý si objednával zhruba päť ľudí v rovnaký čas a mal na nich dvoj a až trojhodinové okno. Veľmi rýchlo som sa z alergie vyliečil, keď som tam tie dve hodiny čakal. Pre niektorých je čas proste bezcenný,“ komentoval fotografiu na facebookovej stránke Prečo ľuďom hrabe? Marek. „To je na každej druhej ordinácii. Keď sa na to sestričky opýtate, tak vám do ucha pošepne, že je možnosť objednať sa na presný čas za peniaze, čo, samozrejme, zákon zakazuje. Potom dostanete bloček z registračnej pokladnice za špeciálnu konzultáciu,“ doplnil svoju skúsenosť Andrej.

Túto formuláciu im musel poradiť prinajmenšom Šalamún. (Ján)

Zveřejnil(a) Prečo ľuďom hrabe? dne 6. únor 2016

...

Viac o téme: NemocnicaČakáreňOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu