Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyjednával s automobilkou a zrazu aha: FOTO Pravá ruka Počiatka má najluxusnejší Range Rover!

Viktor Stromček jazdí na novom Jaguari Range Rover. Zobraziť galériu (5)
Viktor Stromček jazdí na novom Jaguari Range Rover.

BRATISLAVA - Miliónovej investícii v podobe automobilky Jaguar sa nepotešia len bežní Slováci pri Nitre. Usmievať sa môže aj tajomník ministerstva dopravy Viktor Stromček. Po podpise investičnej zmluvy okamžite vymenil svoje auto za naozaj luxusný kúsok. Nejde však o hocijaké auto. Ide o špičkové vozidlo od novej automobilky Jaguar. Je to len náhoda?

Splnomocnenec vlády Slovenska pre prípravu a realizáciu strategických parkov a zároveň tajomník na ministerstve dopravy Viktor Stromček sa pýši novým autom. Do práce sa vyváža na novom Range Roveri v najvyššej výbave SV Autobiography s luxusným predĺženým rázvorom. V základnej cene bez príplatkovej výbavy sa pohybuje cena tohto vozidla od 179 tisíc eurpo 201 tisíc eur. Zaujímavý je však fakt, že nové auto si zaobstaral po podpise investície s automobilkou Jaguar, ktorá prichádza do Nitry.

Vyjednával s automobilkou a
Zobraziť galériu (5)

Našu informáciu o novom tátošovi tajomníka potvrdil aj hovorca ministerstva dopravy. "Keď sa rokovalo o príchode tejto automobilky na Slovensko, dal Viktor Stromček sľub jednému z predstaviteľov Jaguar Range Rover, že ak sa rozhodnú prísť na Slovensko, kúpi si jedno z ich áut," zareagoval pre Topky hovorca rezortu dopravy Martin Kóňa. Stromček sa s predstaviteľmi Jaguari dohodol ešte v lete, na definitívne potvrdenie si musel počkať do decembra.

Stromček s predstaviteľom Jaguaru Alexandrom Wortbergom
Zobraziť galériu (5)
Stromček s predstaviteľom Jaguaru Alexandrom Wortbergom

Po potvrdení investície podpisom Stromček dodržal slovo a kúpil si nové auto od Jaguaru. "Po tom, ako sa nám podarilo túto investíciu získať, dodržal svoje slovo a vymenil svoje súkromné auto (ktoré dlhodobo používa aj na pracovné cesty), za Range Rover. Je len škoda, že toto auto ešte nebolo vyrobené na Slovensku," dodal Kóňa s tým, že auto si kupoval za vlastné.

Vyjednával s automobilkou a
Zobraziť galériu (5)

O tom, že ide o výstavný kus, nemôže byť pochýb. Ide o špičková verziu v rámci modelu s predlženým rázvorom. Doplnková výbava môže cenu vystreliť až o sto tisíc eur. "Doplnková výbava môže stáť ďalších 50 až 100 tisíc eur," zhodujú sa nami oslovení špecialisti na automobily.

Vyjednával s automobilkou a
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: AutomobilkaAutoDohodaSmerViktor StromčekJaguar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu