Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slováci len krútia hlavami: Žiarski policajti sú vďaka tomuto VIDEU hviezdami internetu

Vodič mercedesu už nestihol zabrzdiť.
Vodič mercedesu už nestihol zabrzdiť. (Zdroj: FB/Žiarski motoristi)

BRATISLAVA - Dopravná polícia má síce dohliadať na bezpečnosť na slovenských cestách, ale občas sa jej príslušníkom tiež podarí kúsok, ktorý nepovažujú ostatní vodiči za práve vydarený. Žiarski policajti predviedli manéver, ktorého výsledkom bola podľa svedkov nehoda štyroch vozidiel a ich počin už zaznamenal značne negatívny ohlas v diskusných príspevkoch.

Posledné sekundy pred smrťou: Desivé VIDEO zrážky pri Bytči, takto strašne vyhasli dva životy

Na sociálnej sieti sa dnes objavilo video, v ktorom hlavú úlohu zohráva auto dopravnej polície. "Za to čo dnes vyprodukovali žiarski policajti, by sa nemuseli hanbiť ani scenáristi Kobry 11. Rozhodli sa totiž, že nás idú ochrániť pred vodičom, ktorý si za slnečného dňa zabudol zapnúť svetlá. No a spravili to tak nenápadne, že spôsobili dopravnú nehodu štyroch vozidiel. Žiadnemu vodičovi áut idúcich za nimi totiž nedali žiadnu šancu a ani len nenaznačili čo sa práve chystajú urobiť. Najskôr totiž zašli svojím služobným auto k pravému okraju vozovky a potom bez majákov sa rozhodli náhle otočiť v križovatke cez tri pruhy, vrátane odbočovacieho, do protismeru," píše sa vo facebookovom profile Žiarskych motoristov.

Vodič mercedesu, ktorý sa domnieval, že policajné auto sa chystá zastaviť pri okraji cesty, ho chcel obísť. Vtedy však policajti prudko zabočili doľava a smerovku vyhodili v poslednom okamihu, kedy sa už nedalo poriadne reagovať a došlo k nárazu. Vodič idúci za mercedesom ešte stihol zabrzdiť, ale ďalší šofér za ním také šťastie už nemal. A nedopadlo to práve ideálne.

Banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová sa pre TV Markíza vyjadrila, že prípad evidujú ako škodovú udalosť. Chybu urobil vodič služobného auta, o ktorého prípadnom treste rozhodne jeho nadriadený.

Viac o téme: Polícia Žiar nad Hronom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu