Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otrasné VIDEO zo "zázračnej" autonehody: Spolujazdca vymrštilo ako bábku, vodič to dal ako pán

Muž vyletel pri havárii z auta ako bábka Zobraziť galériu (2)
Muž vyletel pri havárii z auta ako bábka (Zdroj: YouTube)

JATAI - V nedeľu ráno sa neďaleko mesta Jatai, nachádzajúceho sa v brazílskom štáte Goias, odohrala vážna autonehoda, pri ktorej bol spolujazdec vymrštený cez otvorené okno do vzduchu. Vodič, ktorý nezvládol riadenie a jeho vozidlo urobilo na ceste takmer desať kotrmelcov, sa z vraku dostal úplne nezranený. Celú udalosť natočil iný šofér prostredníctvom kamery umiestnenej na palubnej doske.

Posledné sekundy pred smrťou: Desivé VIDEO zrážky pri Bytči, takto strašne vyhasli dva životy

Video Humberta de Oliveiru ukázalo, ako spolujazdec vyletel pri nehode do vzduchu a dopadol kamsi do trávy na okraji cesty. Po viacerých kotrmelcov sa tam zastavilo aj samotné vozidlo, z ktorého po pár sekundách vystúpil otrasený, ale nezranený vodič.

Otrasné VIDEO zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Napriek tomu, že autonehoda vyzerala hrozivo, spolujazdec z nej za daných okolností vyviazol s ľahkými následkami. Do nemocnice ho previezli so zlomeninami nôh, ale jeho príbuzní už pre miestnu tlač uviedli, že je stabilizovaný a nie je v ohrození života.

Polícia po príchode na miesto nešťastia pátrala aj po stopách alkoholu v dychu vodiča. Zistila síce, že pil, ale neprekročil povolený limit.

Viac o téme: Nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu