Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matejovo VIDEO dobylo slovenský internet: Toto robia naši študenti vo voľnom čase

Študenti pred skúškami vôbec nezaháľali Zobraziť galériu (3)
Študenti pred skúškami vôbec nezaháľali (Zdroj: Facebook/Matej Zrebný)

BRATISLAVA – Sladká mladosť a ešte sladší život študentský. Alebo nie? Mladý slovenský režisér Matej Zrebný poňal chýrne ničnerobenie školopovinných s humorom. Pozrite sa, ako pristupuje k učeniu mladá generácia, nádej našej budúcnosti.

„Každých 15 sekúnd na Slovensku stráca študent chuť do učenia. Má to vôbec význam?“ pýta sa na svojom novom virálnom videu mladý talentovaný režisér Matej Zrebný. Ako sa nám zdôveril, vytvárať zábavné videá je jeho hobby. „Mojím cieľom je iba baviť ľudí, lebo je to neopísateľný pocit, keď viete, že sa tisíce ľudí smejú vďaka nám,“ prezradil talentovaný režisér, ktorého videá sa už tešia veľkej sledovanosti aj v Česku.

Šíri sa fáma, že do parlamentu kandiduje aj posledný potomok Vincenta van Gogha: VIDEO pravdy

Zábavné videá sa Matej snaží úspešne pretlačiť aj tu na Slovensku. „Na mojej fanpage evidujem už takmer 20-tisíc lajkov za krátky čas. Ohlasy sú neuveriteľné. Na Facebooku si moje video pozrelo viac ako 600-tisíc ľudí a vyše 12-tisíc mu dalo lajk. Bolo to najzdieľanejšie video na Slovensku. Zatiaľ mám len pozitívne reakcie, takže v nakrúcaní videí budeme určite pokračovať vo väčšom,“ dodal 22-ročný Matej, ktorý sa dal na podnikanie a založil si vlastnú agentúru.

Matejovo VIDEO dobylo slovenský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Matej Zrebný)

Matejovo VIDEO dobylo slovenský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Matej Zrebný)

Na úspešnom videu si zahral aj samotný Matej a spolu s ním na ňom môžete spoznať Adama Surmu, Patrika Hajduka a Barboru Vincúrovú, ktorí svoju úlohu prokrastinujúcich študentov pripravujúcich sa na skúšky stvárnili na jednotku.

Príprava na skúšky

"Keď je všetko zaujímavejšie ako učenie." :D (Označ do komentu nejakého študenta :D)Follow--> www.instagram.com/matejzrebny Like --> Matej ZrebnýSnap --> matejzrebnyLike/Comment/Share - Thanks (HD)w / Barbora Vincúrová , Adam Surma , Patrik Hajduk , dabing: Lukáš Frlajs

Zveřejnil(a) Matej Zrebný dne 7. leden 2016

...

Viac o téme: VideoŠtudentiMatej ZrebnýPríprava na skúšky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu