Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská tragédia pri Šali: Pri nehode zahynula Alena (†41) a jej štyri dcéry!

Tragická nehoda pri Šali Zobraziť galériu (2)
Tragická nehoda pri Šali (Zdroj: TV JOJ)

NITRA - Pri dopravnej nehode na ceste I. triedy I/75 na hraniciach okresov Nové Zámky a Šaľa zahynulo päť ľudí. Nehoda sa stala dnes približne o 9.15 hodine.

Podľa najnovších informácií sa na ceste medzi Trnovcom nad Váhom a Jatovom čelne zrazili Volvo XC 90 a dve nákladné vozidlá. Volvo s novozámockým evidenčným číslom obiehal nákladné vozidlo Liaz s komárňanskou ŠPZ. Čelne sa pritom zrazil s protiidúcim nákladným vozidlom Scania s novozámockou poznávacou značkou.

Tragická nehoda pri Šali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Volvo riadila 41-ročná vodička Alena. Vo vozidle sedeli aj jej štyri adoptované deti vo veku od 10 do 15 rokov. Všetko to boli dievčatá. Všetci pri nehode zahynuli. "Vodič Scanie bol prevezený do nemocnice," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Podľa informácie záchranárov utrpel vodič Scanie ľahšie zranenia.

Tragická nehoda pri Šali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Podľa informácií hasičov je cesta uzavretá v obidvoch smeroch. Hasiči na mieste nehody v súčasnosti vyslobodzujú zakliesnené obete nehody z vozidla a vykonávajú protipožiarne opatrenia, skonštatoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu