Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vianoce plné lásky a pokoja: To však neplatí vždy, čo najhoršie sa prihodilo vám?

BRATISLAVA – Vianoce sú tu už o necelý mesiac. Prvá horiaca adventná sviečka nás vždy prinúti spomínať na roky minulé, na sviatočné obdobie, v ktorom sa stretávame s celou rodinou. Tá prvá sviečka v nás väčšinou vyvolá len tie príjemné spomienky, no povedzme si pravdu, svojský strýko či rebelujúca neter vedia Vianoce parádne osviežiť aj iným spôsobom.

Avšak, treba povedať, že bez nevhodného správania sa niektorých členov rodiny by najkrajšie sviatky v roku neboli tými najkrajšími. Veď práve úsmevné spomienky na to, ako niekto niečo pokazil už ďalší rok vyvolajú úsmevy. Práve to sú príbehy, ktoré by sme od vás radi počuli.

Tie z vášho pohľadu najhoršie zážitky, ktoré sa vám spájajú s Vianocami. Je to predsa čas odpúšťania, nikto nie je dokonalý. Treba sa na nepodarených darčekoch zasmiať, nie ľutovať, že ste nedostali, čo ste chceli.

Napíšte nám, čo všetko možné aj nemožné sa vám prihodilo, to najhoršie, čo ste zažili na Vianoce alebo nám pošlite fotku tých najnemožnejších darčekov, aké kto kedy vymyslel. Príbehy zverejníme, aby sme iných poučili a aby sa už podobné faux pas nikdy neopakovali!

Vaše tipy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu