Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž, ktorému Ego želal smrť, prehovoril: VIDEO prvej paródie, raper sa opäť vyhráža!

Raper želal Ľubovi smrť! Zobraziť galériu (3)
Raper želal Ľubovi smrť! (Zdroj: YouTube)

PIEŠŤANY - „Cétéčkový“ hudobník Michal Ego Straka si zrejme bude musieť dávať pozor na jazyk. Drsné raperovo video, ktoré si počas rokovania púšťali poslanci v Národnej rade, má tvrdú dohru. Na nahrávke Ego z nepochopiteľných príčin agresívne zaútočil na Ľuba a jeho rodinu. Na internete sa dokonca objavili videá, ktoré parodujú jeho výstup! Ego počas dňa zverejnil pritom na Facebooku ďalšie vyhrážky. Vraj zažaluje každého, kto ho na internete krivo obviní.

„Primitívne, vulgárne, agresívne. Jeho vystúpenie je aj našou hanbou,“ priznal včera v parlamente minister kultúry Marek Maďarič (Smer-SD) počas viac ako dvojdňového rokovania v Národnej rade. Ktorý idiot ho tam navrhol? Vy sa môžete hanbiť. Vám je jedno, či je niekto zlodej alebo je blbý, hlavne, že je váš!“ odsúdil Ega, nominanta Smeru, v kauze predraženého CT prístroja v piešťanskej nemocnici Igor Matovič (OĽaNO), ktorý video pustil poslancom.

Raper sa na videu vyjadril ku korupcii v nemocnici v Piešťanoch, kde sedel ako člen Správnej rady z poverenie Ministerstva zdravotníctva SR. Z „cétéčka“ podľa jeho slov nemal ani cent a ak sa na niečom nabalil, tak to bol jedine rap. Potom však Ego zmenil tému a zaútočil na rodinu Ľuba Andera: „A chcem pozdraviť tú zakernú rasistickú k*rvu. Tie tvoje dve malé k*rvy, keď budú veľké, nech vedia, že ich takto je obyčajný zákerný rasistický potkan, bodaj by si skapal do rána! Aj tvoja mamka vy*ebaná!“ venoval raper tvrdé slová neznámemu Ľubovi Anderovi.

Aj Egovi fanúšikovia si myslia, že to prehnal (Facebook)
Zobraziť galériu (3)
Aj Egovi fanúšikovia si myslia, že to prehnal (Facebook)  (Zdroj: YouTube)

Ľubo Ander, ktorému bývalý člen správnej rady piešťanskej nemocnice adresoval kontroverzné video, prehovoril. Podľa informácií poskytnutých médiám do CT kauzy nebol zaplatený.

Egove vyjadrenia označil Ľubo Ander za nepochopiteľný útok na seba a svoju rodinu. „Dôvodom a ani cieľom predmetného videa nerozumiem, s JUDr. Michalom Strakom som sa viac ako dva roky nestretol a ani som s ním inak nekomunikoval, uviedol pre TV Markíza. „Jeho vyjadrenia a následná medializácia sa hlboko a závažným spôsobom dotkli mňa aj mojej najbližšej rodiny, preto zvážim právne kroky,“ uzavrel Ľubo Ander.

Ego v parlamente

Ego sa opäť vyhráža

Muž, ktorému Ego želal
Zobraziť galériu (3)

Bodaj by ťa prešiel „žitný houston“!

Reakcií na Egov výstup je neúrekom. Na internete sa objavilo parodické video, v ktorom sa KB-čko stalo na chvíľu CT-čkom. Egov kaskadér na videu si po tom, ako sa jeho slávne video dostalo až do parlamentu, vstúpil hlboko do svedomia a hľadal analógie, aby dal veci na poriadok. Najprv zobral do ruky fľašu, potom nabil zbraň. Ako inak, aj tentoraz hitmaker použil známy agresívny „refrén“ s Ľubom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu