Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďalší mŕtvy pacient: Zlyhala doktorka!?

Ivan Bango (†45) Zobraziť galériu (2)
Ivan Bango (†45)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Čo sa to na Slovensku deje?! Ďalšiu podozrivú smrť pacienta bude musieť vyšetriť Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

Iba 45-ročný Ivan Bango zomrel krátko po tom, ako sa vrátil od svojej lekárky z Nového Mesta nad Váhom. Do ambulancie Kataríny T. ho priviedla bolesť na prsiach. Od doktorky sa podľa brata vrátil s liekmi proti bolesti krížov. Ešte v ten večer doma zomrel priamo pred očami syna! Rodina je zo smrti otca troch detí (13, 16, 20) zúfalá. Jeho brat Milan tvrdí, že Ivan mohol žiť, keby lekárka nezanedbala zdravotnú starostlivosť. "V pondelok ráno prišlo bratovi nevoľno. Bolelo ho na prsiach. Išiel k svojej lekárke. Tá ho namiesto na vyšetrenie srdca poslala na röntgen chrbta! Dala mu lieky proti bolesti krížov a poslala ho domov. V ten večer zomrel," trápi sa Ivanov brat. Ten tvrdí, že zlý zdravotný stav I. Banga si všimol aj jeho sused.

"Bol s ním potom, ako sa vrátil od lekárky. Pýtal sa, prečo mu tak chrčí na prsiach," dodáva jeho brat. Ivanovi Bangovi prišlo večer zle. "Dal si tabletku, ktorú mu predpísala lekárka. Naraz som len začul veľký kašeľ, zvracanie a padol na zem. Dával som mu ešte umelé dýchanie, ale nedalo sa mu už pomôcť," smúti syn Ivan. Po smrti svojho brata bol Milan aj za lekárkou Katarínou T. "Škoda, že som si to nenahral. Tvrdila, že vie, že spravila chybu. Vraj mala migrénu a nevedela, čo robí," tvrdí muž.

Ivana Banga už rodina pochovala. Obrátili sa na políciu a kontaktovať chcú aj Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Katarína T. ordinovala včera vo svojej ambulancii. S novinármi sa však baviť nechcela. "Bez komentára, nepoviem vám ani slovo!" kričala doktorka pred dverami svojej ambulancie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu