Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kotleba sa chváli propagandistickým VIDEOm: Šťastný život v kraji ako za socializmu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

BANSKÁ BYSTRICA - Kotleba sa pred nástupom do funkcie chválil, že dá ľuďom prácu. Sľuby si už začal plniť a nezabudol sa tým pochváliť. Preto vyslal svoju pravú ruku Beličku s kamerou v ruke do terénu, aby natočil video poctivo pracujúcich, dovtedy nezamestnaných na úprave ciest v regióne.

Lopaty a krompáče. Takto by mala podľa šéfa BBSK vyzerať poctivá práca. Presne to aj urobil, keď 60-tich ľudí vyzbrojil náradím a poslal ich pracovať na úpravu a údržbu ciest v regióne. Spokojní pracanti si následne pochvaľujú nové miestečka, ktoré zaplatí kraj.

Takto sa pracuje na cestách v okolí obce Gemer
Zobraziť galériu (4)
Takto sa pracuje na cestách v okolí obce Gemer  (Zdroj: YouTube)

V spolupráci s obcami vytvoril dokopy 60 miest na pol roka. Či je efektívnejšia práca s kosákom v ruke ako s technikou, je otázne.

Vedenie však nezabudlo na propagandu ako za čias socializmu. Marketing je dôležitý a tak sa vybrali pracovníkov nafilmovať a s videom sa pochváliť. Predtým to už Kotleba skúšal novinami Náš kraj. Tie si pretvoril na vlastný obraz neohrozeného vodcu - osloboditeľa od EÚ a jeho meno sa tam spomínalo nespočetne veľakrát.

Pri obci Hajnáčka pracuje tiež 5 zamestnancov na pol roka
Zobraziť galériu (4)
Pri obci Hajnáčka pracuje tiež 5 zamestnancov na pol roka  (Zdroj: YouTube)

Pochvaľujú si aj miestni starostovia. Na kameru prezrádzajú, aká je v obciach nezamestnanosť a aké prospešné sú kroky Mariana Kotlebu. Dokonca jeden z nich ho pochváli a povie "takto by to malo vypadať".

Kotleba sa chváli propagandistickým
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Pozrite si VIDEO ako Marian Kotleba zamestnal ľudí na verejnoprospešné práce

Marian Kotleba

V spolupráci s obcami vytvoril dokopy 60 miest na pol roka. Či je efektívnejšia práca s kosákom v ruke ako s technikou, je otázne. Pravdepodobne je to len propaganda, ktorá má populisticky vytvárať dojem, že sa niečo robí, ale v podstate je to len neefektívne nakladanie s verejnými peniazmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu