Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pracovné ponuky a kontakty pre absolventov Ekonomickej univerzity len dnes!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Tohtoroční absolventi Ekonomickej univerzity, ale aj ďalší študenti môžu dnes získať pracovné ponuky a kontakty na predstaviteľov viac ako 30 firiem. Od 8.30 h do 17.00 h bude v priestoroch univerzity na Dolnozemskej ceste v Bratislave prebiehať Deň absolventov.

Toto podujatie univerzita organizuje ako veľtrh práce a kariérneho poradenstva. Jedným z jeho cieľov je dať možnosť zúčastneným spoločnostiam kontaktovať najmä tohtoročných absolventov a osloviť ich s možnosťami uplatnenia. 

Okrem toho môžu firmy osloviť záujemcov spomedzi viac ako 10.000 študentov univerzity, a to aj v rámci sprievodných podujatí na veľtrhu. Počas dňa absolventov sa študenti môžu zoznámiť s predstaviteľmi vyše tridsiatky firiem, medzi nimi Siemens, Amazon, IBM, Johnson Controls a ďalšie.

"Veľtrh práce a kariérneho poradenstva považujem za výnimočnú príležitosť pre študentov a absolventov univerzity získať pracovné ponuky a kontakty. Je to zároveň vhodná príležitosť pre zúčastnené firmy stretnúť a vybrať si absolventov a študentov univerzity na rôzne pracovné pozície," hovorí rektor Ekonomickej univerzity Rudolf Sivák. Skúsenosti z minulých rokov podľa neho ukazujú, že aj toto podujatie prispieva k dobrému uplatneniu absolventov v praxi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu