Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hádzala stoličku, teraz sa sťažuje: Žena, pre ktorú sa pochytila Mezenská s moderátorom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zhruba pred dvomi týždňami vyvolala na parlamentnom balkóne veľký rozruch, keď chcela po poslancoch hodiť stoličku. Predvčera sa zase kvôli nej takmer prerušila diskusná relácia, keď Helena Mezenská nechcela moderátorovi odpovedať, či ju pozná alebo nie. Teraz sa nešťastná žena ozvala, lebo jej vadí, že ju rozoberali v televízii a chce, aby ju nechali na pokoji a žiada ospravedlnenie.

Keď sa pred dvomi týždňami pokúšala opozícia odvolať z kresla premiéra Roberta Fica pre emisnú kauzu, nikto ešte netušil čo sa bude diať v ten deň. Parlamentný balkón prišli okupovať nespokojní aktivisti, ktorí si so sebou priniesli transparent a začali na poslancov vykrikovať. Medzi nimi bola aj žena, ktorá sa o čosi neskôr pokúsila zhodiť z balkóna stoličku.

Hádzala stoličku, teraz sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Predvčera zase bola hosťom diskusnej relácie Helena Mezenská, ktorá sa dostala do ostrej roztržky s moderátorom, keď sa jej pýtal na tú istú neznámu ženu, ktorá vyvolala veľký rozruch v parlamente. Okrem iného, na záberoch je jasne vidieť ako sedí v poslaneckom klube Obyčajných ľudí a komunikuje s Mezenskou. Prezidentská uchádzačka odmietala odpovedať na otázku s tým, že ženu nevidela už dva mesiace. Nakoniec nepriznala, či ju naozaj pozná alebo nie. Kvôli nej sa Mezenská s moderátorom tak pohádala, že takmer reláciu predčasne ukončili.

Obidve dámy na poslaneckom klube Oľano
Zobraziť galériu (4)
Obidve dámy na poslaneckom klube Oľano  (Zdroj: TA3)

Neznáma žena sa teraz ozvala a chce, aby sa o nej nepísalo a dokonca chce, aby sa jej televízia TA3 ospravedlnila a stiahla záznam predvolebnej debaty, kde o nej vedú vášnivú debatu. Vraj nie je politička, ale "apolitická občianska aktivistka". Helenu Mezenskú vraj osobne nepozná a nie je ani žiadna extrémistka, iba jej už dochádzajú sily s dnešným slovenským systémom.

"Ja neodmietam platné právne predpisy za takmer 4. roky boli porušené viaceré moje práva, obrátila som sa na viaceré organizácie, úrady, poslancov, ministerstvá, vlády. Justícia nečinná, polícia nečinná.... Nikto nekonal a keďže ma moja neriešená životná situácia dostáva pomaly už na ulicu a vidím, že v parlamente sa riešia nepodstatné veci - konala som pod vplyvom nátlaku dražobnej spoločnosti a v dôsledku núdze, ktorú som si nespôsobila sama. Alebo som hádam mala spáchať samovraždu?" píše v liste.

V septembri minulého roka bola tiež protestovať v parlamente
Zobraziť galériu (4)
V septembri minulého roka bola tiež protestovať v parlamente  (Zdroj: Jan Zemiar)

"Nemôžem sa pozerať nečinne, že nie je v tejto spoločnosti niečo v poriadku," napísala rozhorčená žena v liste. Nemohla sa na to pozerať ani pred dvomi týždňami, keď sa vyhrážala z balkónu so stoličkou v ruke, preto sa tearz nemôže čudovať, že je terčom médií. Najlepší spôsob ako preukázať svoju občiansku nespokojnosť, je ísť voliť 15. marca novú hlavu štátu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu