Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO ďalšej policajnej galiby: Precenili svoje sily a skončilo to fiaskom!

Policajné auto skončilo v plote Zobraziť galériu (4)
Policajné auto skončilo v plote (Zdroj: rimava.sk)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Policajná naháňačka, ktorá sa v nedeľu v dopoludňajších hodinách odohrávala v obci Tomášovce, skončila poriadnym fiaskom. Muži zákona tam prenasledovali cestného piráta za volantom Roveru, ktorý sa im pokúšal ujsť. V zákrute však precenili svoje sily, zišli z cesty a nabúrali do plota rodinného domu. Pomáhať zo šlamastiky im museli hasiči.

Len v piatok médiami preletela správa o hrozivo vyzerajúcej havárii policajtov v Petržalke a už sa muži zákona zaoberajú ďalšou. V nedeľu dopoludnia sa policajti v služobnom VW Multivan ponáhľali za cestným pirátom, ktorý sa dopustil priestupku a ušiel. V obci Tomášovce však v zákrute vyleteli z cesty a skončili v plote rodinného domu.

Muži zákona pravdepodobne precenili svoje schopnosti a vo vysokej rýchlosti nezvládli riadenie. "V obci Tomášovce v ostrej pravotočivej zákrute smerom na Uzovskú Panicu, neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel do protismeru, kde prednou časťou vozidla narazil do železnej brány rodinného domu," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. O auto zapichnuté v plote sa museli postarať hasiči.

FOTO ďalšej policajnej galiby:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rimava.sk)

Ani jeden z mužov zákona sa našťastie pri nehode nezranil. Pirát na Roveri im však ubzikol a museli po ňom vyhlásiť pátranie. "Po vozidle tmavej farby s evidenčným číslom okresu Rožňava, polícia vyhlásila pátranie," dodala Faltániová. Škodu na služobnom VW odhadli na 5 tisíc eur.

Policajná búračka v Petržalke

K nehode, ktorej účastníkom boli aj muži zákona, došlo aj v piatok v Petržalke. Policajný Superb sa na križovatke ulíc Romanova - Kutlíkova zrazil s Octaviou a po náraze ho odhodilo do stĺpu. Pri havárii sa zranil jeden policajt, ktorého s úrazom hlavy previezli do nemocnice na Antolskej. Polícia prípad vyšetruje a k zavineniu nehody sa zatiaľ nevyjadrila.

Nehoda policajného auto v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Havária na kruháči v protismere

Mužom zákona sa "pošťastilo" aj začiatkom februára, keď na kruhovom objazde v Prievidzi do seba člene narazili dve služobné autá. Obe sa ponáhľali objasniť telefonát, v ktorom im anonym oznámil nález mŕtveho tela. Nakoniec však vysvitlo, že išlo o hlúpy žart a ich prirýchly zásah tak bol zbytočný. Na policajnom Nissane Navara a Seate vtedy vznikla škoda až 9 tisíc eur.

FOTO ďalšej policajnej galiby:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu