Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Cestný pirát nemal vodičský preukaz, utekal pred policajtom a nabúral

Cestný pirát nemal vodičský preukaz, utekal pred policajtom Zobraziť galériu (3)
Cestný pirát nemal vodičský preukaz, utekal pred policajtom (Zdroj: SITA)

DVORNÍKY – Účastníkov cestnej premávky v utorok 13. mája podvečer ohrozovala v obci Dvorníky v okrese Hlohovec Škoda Felícia. Privolaná policajná hliadka sa snažila vozidlo zastaviť, vodič však na výzvy na zastavenie nereagoval. Pridal rýchlosť a unikal smerom na obec Šalgočka.

Riskantnou a nebezpečnou jazdou ohrozoval ostatných po ceste až do obce Zemianske Sady. Tu prudko odbočil, auto dostalo šmyk a narazilo do plotu rodinného domu, prístrešku a elektrického stĺpu. Vodič, 23-ročný Ľuboš z Vinohradov nad Váhom v okrese Galanta, sa dal z miesta na útek, pričom ho prenasledoval policajt.

"Prešiel za kostol, kde preskočil plot a ďalšie oplotenia v blízkosti areálu školy. Policajt páchateľa prenasledoval a viacnásobne ho vyzýval, aby zastavil, napokon použil dva varovné výstrely do vzduchu. Napriek tomu sa mužovi podarilo utiecť, no neskôr sa sám prihlásil na polícii, keďže už bolo známe, o koho ide," informovala dnes o incidente krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia rieši incident ako dopravnú nehodu a marenie výkonu úradného rozhodnutia, nakoľko muž, ktorý šoféroval, nemá vydaný vodičský preukaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu