Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO hrôzostrašnej policajnej búračky v Petržalke: Muž zákona v nemocnici, autá na totálku!

Nehoda policajného auta v Petržalke Zobraziť galériu (16)
Nehoda policajného auta v Petržalke

BRATISLAVA - Ďalšia nehoda policajtov! Na križovatke ulíc Kutlíková - Romanova v bratislavskej Petržalke došlo dnes dopoludnia k hrozivo vyzerajúcej nehode, po ktorej v nemocnici skončil zranený policajt (39). Išlo o zrážku policajnej Škody Superb s iným osobným autom. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

K zrážke Škody Octavia, ktorú viedol 32-ročný vodič a Škody Superb, za ktorej volantom sedel 25-ročný policajt, došlo krátko pred 11:00. Za akých okolností, ostáva záhadou. Polícia poskytla zatiaľ len strohé vyjadrenie. "Podľa doterajších informácií došlo v križovatke s riadenou svetelnou signalizáciou k stretu osobného motorového vozidla Škoda Octavia a motorového vozidla Škoda Superb," uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zo záberov z miesta nehody však vidieť, že policajný Superb po náraze odhodilo do stĺpu. Bol taký silný, že obom autám vystrelili všetky airbagy.

Policajný Superb po náraze odhodilo do stĺpu.
Zobraziť galériu (16)
Policajný Superb po náraze odhodilo do stĺpu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pri nehode sa zranil policajt zo služobného Superbu. S úrazom hlavy ho záchranári previezli do Nemocnice sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici. O ďalších zranených informácie nie sú. "Muž má otras mozgu, v nemocnici zostáva na pozorovanie," povedala nám hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská. Alkohol u oboch vodičov vylúčili. Celková škoda na oboch autách bola vyčíšlená až na 16 tisíc eur.

Havária na kruháči

Mužom zákona sa "pošťastilo" aj začiatkom februára, keď na kruhovom objazde v Prievidzi do seba člene narazili dve služobné autá. Obe sa ponáhľali objasniť telefonát, v ktorom im anonym oznámil nález mŕtveho tela. Nakoniec však vysvitlo, že išlo o hlúpy žart a ich prirýchly zásah tak bol zbytočný. Na policajnom Nissane Navara a Seate vtedy vznikla škoda až 9 tisíc eur.

Na  mieste zasahovali všetky záchranné zložky.
Zobraziť galériu (16)
Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nehoda policajného auto v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu