Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO tragédie na juhu: Robovo (†29) auto roztrhalo na kusy, trosky lietali vzduchom!

Octaviu roztrhalo na dve polovice Zobraziť galériu (14)
Octaviu roztrhalo na dve polovice (Zdroj: KR HaZZ Trnava)

KOMÁRNO - Nemal najmenšiu šancu prežiť. Pravdepodobne na nebezpečne rýchlu jazdu doplatil 29-ročný Róbert, ktorý naposledy vydýchol na mieste desivo vyzerajúcej nehody. Mladý vodič nezvládol riadenie a medzi obcami Tôň a Bodza v plnej rýchlosti narazil do stromu tak silno, že jeho auto doslova roztrhalo na kusy.

Róbert chcel v nedeľu popoludní na svojej červenej Octávii predbehnúť pred ním idúce auto. Vo vysokej rýchlosti však nezvládol riadenie, vyletel z cesty a vrazil priamo do stromu. Náraz bol tak silný, že auto doslova roztrhalo na dve polovice. Motor i s kapotou leteli vzduchom. Niektoré z trosiek vraku našli až 50 metrov od miesta nehody.

Róbert nemal najmenšiu šancu prežiť.
Zobraziť galériu (14)
Róbert nemal najmenšiu šancu prežiť.  (Zdroj: KR HaZZ Trnava)

Mladý muž ostal po nehode zakliesnený medzi stromom a vrakom auta. "Zasahujúci hasiči museli zakliesneného vodiča vyslobodiť z vraku havarovaného vozidla za pomoci hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia," uviedol hovorca KR HaZZ v Trnave Tomáš Bílik. Róbert už vtedy nejavil žiadne známky života a záchranári po príchode len skonštatovali smrť.

Za tragédiou bola pravdepodobne nebezpečne rýchla jazda. "Zasahujúci hasiči museli zakliesneného vodiča vyslobodiť z vraku havarovaného vozidla za pomoci hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Či mladík nebol v čase nehody pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok, určí až pitva. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Motor pri náraze vyletel z auta.
Zobraziť galériu (14)
Motor pri náraze vyletel z auta.  (Zdroj: KR HaZZ Trnava)

Niektoré z trosiek sa našli až desiatky metrov od miesta nehody.
Zobraziť galériu (14)
Niektoré z trosiek sa našli až desiatky metrov od miesta nehody.  (Zdroj: KR HaZZ Trnava)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu