Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sninčanov terorizuje suseda smradľavými nádielkami: Ten zápach sa nedá vydržať!

To, čo by malo končiť v záchode, Anna vylieva z tohto okna
To, čo by malo končiť v záchode, Anna vylieva z tohto okna (Zdroj: TV JOJ)

SNINA - Silné závany moču a stolice sa šíria chodbami paneláku v Snine, ktorého obyvateľka si zo schodov, chodieb a rohoží susedov urobila verejnú toaletu. Sťažností na všetky možné úrady poslali už neúrekom, no zatiaľ bez výsledku. A suseda Anna medzitým spokojne kadí a močí, kade chodí.

Obyvatelia jedného z panelákov v Snine si s neprispôsobivou susedkou Annou nevedia rady. Na vykonanie potreby namiesto toalety, ktorú nevedno či vôbec má, využíva verejné priestory. Sťažnosti susedov ignoruje a peklo zo života im vraj robí náročky. "Jak umyjeme, spraví to. Vyčúra sa, vykadí atď.," posťažovala sa Tv JOJ jedna z obyvateliek paneláku.

Annine fekálie sú všade. Na chodbe, na schodoch, pod oknami, ba dokonca priamo na rohožiach susedov. Aby si smradľavé nádielky nezávideli, "obšťastňuje" nimi na striedačku vždy niekoho iného. "Z okna vylieva zlievky. Keď som tu mala prádlo, tak na prádlo," hovorí ďalšia obyvateľka. Neskutočný smrad, ktorý sa šíri domom, obyvatelia trpia už dlhé dva roky. Doposiaľ im so zapáchajúcim problémom nedokázal nik pomôcť.

Do riešenia neúnosnej situácie sa zapojil aj predseda Spoločenstva vlastníkov bytov Ľudovít Kramár. Zatiaľ sa však údajne dočkal len nenaplnených sľubov. Mesto sa bráni tým, že na riešenie problému využilo už všetky zákonné možnosti. Obyvatelia dúfali, že im pomôže hygiena. No keďže ide o súkromné byty, Regionálny úrad verejného zdravotníctva zasiahnuť nemôže. Zúfalým vlastníkom ostáva už iba jediná možnosť - obrátiť sa na súd.  

Susedia však dúfajú, že by poriadok mohol nastoliť nový vlastník. Anna totiž býva v byte druha, ktorého mala pred dvoma rokmi na smrť dobiť fľašou šampanského a už o pár dní prebehne dedičské konanie. Do budúceho dediča obyvatelia vkladajú všetky svoje nádeje.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu