Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cesty sú zjazdné: Pozor však na vlhký až mokrý povrch vozoviek

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, miestami suchý. Cesty I., II. a III. triedy na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. V hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska je povrch vozoviek pokrytý miestami vrstvou kašovitého až utlačeného snehu v hrúbke do 1-3 cm.

Na cestách I/72 Kráľova Lehota - Čertovica, II/578 v úseku Skalka - Kremnica a na cestách III. triedy v oblastiach Žiar nad Hronom, Bardejov a Lenartov sa miestami nachádza vrstva zľadovateného snehu do 2 cm.

Horské priechody (HP) sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Na HP Herlianske Sedlo je na vozovke utlačený sneh v hrúbke do 3 cm, HP Hriňová a Huty utlačený sneh do hrúbky 1 cm HP Besník a Podspády miestami kašovitý sneh do 1 cm. 

Slovenská správa ciest upozorňuje vodičov na výskyt hmly s dohľadnosťou len do 50 m v okolí Senca, Lučenca a Dargova. Dohľadnosť do 100 m taktiež z dôvodu hmlistého počasia sa vyskytuje v lokalitách: Banská Štiavnica, Buková, Ludvíkov dvor, Košice, Ďurďošík, Lipany, Vlčkovce, Kráľovský Chlmec, Fiľakovo, Trnava, Pezinok, Milhosť, Nitra, Čataj, Haniska, Sečovce, Červeník, Zeleneč, Zavar, Sverepec, Petrovany, Čaňa, Piešťany, Turňa nad Bodvou, Tornaľa, Trebišov, Rimavská Sobota. 

Pre vozidlá dlhšie ako 10 m je po celú zimnú sezónu uzatvorený úsek cesty I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu