Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Internet baví ďalšia paródia Roberta Fica: Pozrite si jeho "naj" momenty!

Paródia Roberta Fica na Facebooku Zobraziť galériu (2)
Paródia Roberta Fica na Facebooku (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Včera oslávil Facebook desaťročnicu a pri tejto príležitosti umožnil užívateľom vytvoriť krátke video so súhrnom udalostí, ktoré zažili počas svojho používania Facebooku. Aplikácia sa volá "Look Back" a pomocou nej vám sociálna sieť vytvorí klip s najlakovanejšími fotkami, statusmi alebo udalosťami. Túto aplikáciu využil jeden autor na YouTube a parodoval "Pohľad späť" s premiérom Robertom Ficom. Zatiaľ čo používatelia tejto aplikácie svoje videá pozerajú s radosťou, najväčší favorit na prezidenta Fico toto video asi nebude zdieľať.

Facebook vo štvrtok oslávil okrúhle narodeniny. Pre svojich užívateľov pripravil darček v podobe aplikácie, ktorá vás vezme na cestu časom. Jej výsledkom je kompilačné video.

To neznámy autor skompiloval aj pre Fica, pričom v ňom zhŕňa jeho doterajšie kauzy, prešľapy alebo vyhlásenia, ktoré sa ukázali ako nepravdivé. Začína pripomenutím vstupu do komunistickej strany. Najviac lajkov mal na statusoch ako "Do roku 2010 spojíme diaľnicou Bratislavu a Košice", "V roku 2014 už nebudem v politike" alebo "Aj vrece zemiakov porazí pána Kotlebu".

Internet baví ďalšia paródia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ironicky autor zobral aj najviac zdieľané fotky. Tam je Robert Fico zobrazený napríklad s bývalým líbyjským diktátorom Kaddáfím, kontroverzným Harabinom alebo sú mu pripomenuté kauzy Hedviga Malinová či emisie.

Posúďte sami do akej miery sa autorovi podarilo zhrnúť "naj" momenty Roberta Fica na Facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu