Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašná smrť: David (†27) dal fotku na Facebook a o chvíľu bol mŕtvy!

David Strohm Zobraziť galériu (4)
David Strohm (Zdroj: facebook, ktla, cbs)

KALIFORNIA - Urobiť, čo najkrajší záber západu slnka, sa stal osudným mladému Kalifornčanovi Davidovi Strohmovi. V snahe po krásnom zábere vyliezol na strom, spravil fotografie a ešte ich stihol odoslať na svoj profil na Facebooku, keď sa dotkol elektrických drôtov a jeho život vyhasol.

David odoslal zábery na sociálnu sieť v sobotu približne o šiestej hodine večer. Keď sa však nevracal domov, jeho rodina a priatelia sa mu márne snažili dovolať, a tak začali prehľadávať okolie.

Nepodarilo sa im ho ale nájsť, a tak pokračovali v pátraní aj na druhý deň, kedy objavili jeho mobilný telefón pod stromom, na ktorý zvykol často liezť. Potom už stačilo len zdvihnúť hlavy a uvideli jeho telo uväznené medzi konármi, ako sa opiera o elektrické vedenie.

Hasičom trvalo viac ako hodinu, kým ho zo stromu zložili, pretože museli vypnúť prúd, čím od elektriny odrezali desiatky domov a použiť špeciálne zariadenie na jeho zvesenie.

Zronení príbuzní
Zobraziť galériu (4)
Zronení príbuzní  (Zdroj: facebook, ktla, cbs)

Strašná smrť: David (†27)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook, ktla, cbs)

Podľa Los Angeles Times Strohm žil v mesteTustin so svojou matkou a nevlastným otcom. Keď objavili jeho telo, prišiel na miesto tragédie aj jeho biologický rodič.

Sused, ktorý rodinu dobre pozná, sa o Davidovi vyjadril, že to bol veľmi milý chlapec. Pomáhal nielen rodine, ale aj ostatným. Presnú príčinu smrti má určiť nariadená pitva.

David Strohm
Zobraziť galériu (4)
David Strohm  (Zdroj: facebook, ktla, cbs)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu