Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nešťastná láska v Bánovciach: Erik (26) vyskočil s podrezaným hrdlom zo 6. poschodia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Kombinácia drog a nešťastnej lásky takmer skončila tragédiou. Erik P. (26) z Bánoviec nad Bebravou sa v pondelok popoludní rozhodol skoncovať so životom a predtým, ako skočil zo 6. poschodia si podrezal žily aj krk. Dvojnásobný pokus o samovraždu akoby zázrakom prežil a v trenčianskej nemocnici teraz bojuje o život.

V pondelok pár minút pred 14:00 zahliadla žena v okne paneláka v Bánovciach nad Bebravou mladíka, ktorý nebezpečne balansoval na parapete a zdalo sa, že chce každou chvíľou skočiť. Zavolala preto políciu aj záchranárov, no do ich príchodu už bolo neskoro. Erik vyskočil zo 6. poschodia a dopadol priamo na zaparkované auto pred panelákom.

Skok z okna akoby zázrakom prežil. Život mu zrejme zachránil dopad na auto, ktorý pád z niekoľkých metrov stlmil. Mladík však napriek tomu utrpel vážne zranenia a to nielen pri páde, ale aj pred ním. Podľa našich informácií si totiž pred skokom z okna podrezal žily na oboch rukách a dorezaný mal aj krk.

"Po prvotnom ošetrení bol zaintubovaný umelou pľúcnou ventiláciou a prevezený do trenčianskej nemocnice," povedal pre Topky hovorca záchranárov Boris Chmel. Lekári teraz bojujú o jeho život, o ktorý sa chcel sám pripraviť zrejme kvôli nešťastnej láske. "Môžem potvrdiť, že pacienta sme prijali a momentálne leží na oddelení anesteziológie a intenzívnej medicíny," uviedol hovorca trenčianskej nemocnice Eugen Finkei.

Erik je údajne psychiatrickým pacientom a je o ňom známe, že holduje drogám, konkrétne pervitínu. Ten mu zrejme aj v osudný deň dodal odvahu k zúfalému kroku, ktorému mal predchádzať rozchod s priateľkou. "Učinil tak na základe rozchodu s priateľkou z Nového Mesta nad Váhom," prezradil nám obyvateľ mesta, v ktorom k nešťastiu došlo.

Mladý Bánovčan bol v čase, keď sa rozhodoval skoncovať so životom, v byte sám. "Matka pracuje v Rakúsku a otec na železnici. Možno preto rozchod nezvládol a zrejme po užití drog chcel spáchať samovraždu," dodal náš zdroj. Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie neposkytuje. Údajne však už začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu