Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pitbul zaútočil v Bratislave na muža: Roztrhal mu nohu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wiki)

BRATISLAVA - Oznámenie o útoku psa na človeka, ku ktorému došlo na Galvaniho ulici v Bratislave, prijala polícia v stredu (2.10.) krátko pred 18.30 h. Hodnovernosť tohto oznamu potvrdila ihneď po príchode na miesto hliadka polície.

Podľa doterajších zistení na 31-ročného muža z Nových Zámkov mal zaútočiť pravdepodobne voľne pustený pes bez košíka. Pitbul sa mal mužovi zahryznúť do lýtka ľavej nohy, ktorú mu mal trhať, až kým ho majiteľ od nej neodtrhol.

Stalo sa tak v čase, keď muž nastupoval do osobného motorového vozidla. Následkom útoku psa utrpel poškodený devastačnú ranu na ľavom lýtku, rozdrapenú kožu a podkožia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia. "Muž má dve hryzné rany. Na ruke len povrchovú a v oblasti lýtka vážnejšiu, ktorá vyžadovala aj šitie. Po ošetrení bol prepustený domov, dôvod na hospitalizáciu nebol. Je na antibiotickej liečbe," povedala nám hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská.

V tejto súvislosti už začal poverený príslušník trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Informovala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Besné útoky psov na Slovákov sú čoraz častejšie. Na Vyšetrení sa dozviete, čo robiť, ak vás napadne pes!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu