Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Martvoň sa chválil bojovými športmi a chcel viac bitiek: Čo na to Hlina?

Hlina zaútočil na Martvoňa po slovných narážkach
Hlina zaútočil na Martvoňa po slovných narážkach (Zdroj: TA3)

BRATISLAVA – Smerácky poslanec Martvoň tvrdí, že sa v mladosti venoval džudu. Mal ideálnu príležitosť ukázať svoje chmaty a hmaty, no asi to nestihol, lebo ho predbehol druhý kamarát z mokrej štvrte poslanec Hlina. Pozrite si však video, ktoré koluje internetom. Martvoň si na ňom očividne protirečí.

Ak si vie niekto otvoriť ústa a slovne útočiť, musí očakávať aj nepredvídanú skutočnosť zo strany objektu svojej slovnej invektívy. Pán poslanec Martvoň však s takým niečím nerátal a očividne slovne vyzbrojeného, no inak nepripraveného, ho zaskočil nebojácny, odvážny krok pána Hlinu. Tak sa nám chlapci v parlamente začali otĺkať, ako sa na správnych neposlušných chuligánov patrí.

Poslanec Martvoň však pred tým smelo prehlasoval: „Sila argumentov je prvoradá, ale berme si príklad z iných parlamentov, napr. v Kórei alebo v Taliansku, kde aj tá sila fyzická pri presadzovaní určitých záujmov, kde nemajú poslanci problém sa pobiť, je niekedy na mieste. A možno aj v tej slovenskej politike by sa viac hodilo, aby sa nehádali o nejakých taľafatkách, ale radšej by sa pobili.“

Po nedávnom incidente, kde mal skvelú príležitosť potvrdiť svoje silné slová, to ale takto vôbec nevyzeralo. Po niekoľkokrát sa opakujúcich slovných narážkach na poslanca Hlinu, ten nezvládol situáciu a zaútočil tak, ako sa na riadneho chlapa patrí. Po aférke sme zisťovali jeho reakciu: „Tú stoličku, na ktorej sedel neviem či nemuseli  v parlamente vymeniť. Tak presne sa totiž správajú majstri sveta a priľahlých obcí.“ povedal pre Topky.sk Hlina. Ako ďalej pokračuje: „Celé je to smiešne. Táto jeho dvojtvárnosť nesvedčí o ničom inom len o tom, že je falošný. Žije si dvojaký život a vôbec mu to nie je trápne.“ Reagoval Hlina na ďalšie Martvoňove slová, ktoré ten vyslovil krátko po incidente: „Nuž, ma napadol. Samozrejme som spadol medzi kreslá.“ Tak, kde sú pán poslanec Martvoň teraz silné reči o tom, že sa treba za svoje aj pobiť?

Martvoň
Po zhliadnutí videa  nám teda naozaj nejde do hlavy, prečo slovne útočiaci pán Martvoň nevyužil aj svoje naučené hmaty a chvaty, veď ako dávnejšie pre Topky.sk uviedol, v minulosti sa venoval džudu. Ak by tak urobil, to by sa rátalo! Takého akčného, pohotového chlapa, pripraveného brániť svoje teritórium, by, milé dámy, nebolo na škodu mať aj doma. No a s vami, vážení páni, sa istotne zhodneme, že takéto divadielka naozaj patria do krčmy a nie na váženú pôdu našich zákonodarcov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu