Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prešovským policajtom klepli po prstoch: Toto bola riadne drahá zmrzlinka!

Pridrahá zmrzlinka v Prešove
Pridrahá zmrzlinka v Prešove (Zdroj: Tip čitateľa)

PREŠOV - Stálo im to za to? Na prípad prešovských policajtov, ktorí sa počas horúcej služby osviežovali zmrzlinkou a na predpisy pri tom úplne zabudli, sme upozorňovali len nedávno a už aj má svoje následky. Nadriadení neposlušným kolegom naparili tresty, po ktorých ich chuť na ďalšie výlety určite veľmi rýchlo prejde.

Vaše tipy

Ani nie pred týždňom sme vám priniesli fotografiu prinajmenšom nekorektného parkovania prešovských policajtov, ktorú nám zaslal rozhorčený čitateľ. "Parkujú na platenom vyhradenom parkovacom mieste za pomerne diskutabilným účelom - kúpou zmrzliny. Aj ich niekto odtiahne za nesprávne parkovanie?" nastolil otázku, s ktorou sme sa obrátili na ich kolegov.

Tí s prešetrovaním neposlušných príslušníkov neváhali a príkladne ich potrestali. Najviac si nevhodné parkovanie odskákal vodič, "spolupáchatelia" však tiež neobišli s prázdnou. "Policajti boli disciplinárne riešení. Vodičovi bol znížený plat o 5 % na jeden mesiac, ostatným boli uložené výčitky," povedal nám prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Poučenie z dnešného policajného príbehu znie - porušovanie predpisov sa nevypláca, nikdy neviete, kto vás pri tom prichytí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu