Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Smrť na koľajach v Trebišove: Zúfalec (†43) kráčal pred vlakom a nereagoval

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TREBIŠOV - Neďaleko železničnej stanice v Trebišove vyhasol život ďalšieho, pravdepodobne bezmocného a zúfalého človeka, pre ktorého jediným východiskom bola smrť. V stredu hodinu po polnoci kráčal v koľajisku a na varovné trúbenie prichádzajúceho vlaku nereagoval. Nasledovala zrážka a okamžitá smrť.

K tragickej zrážke došlo medzi železničnými stanicami Hrinište a Trebišov. Rušňovodič asi 50 metrov pred vlakom zbadal v koľajisku kráčať osobu otočenú chrbtom, ktorá išla smerom na trebišovskú stanicu. Nemal šancu zrážke zabrániť. "Aj napriek jeho snahe a použitiu rýchločinnej brzdy kvôli krátkej vzdialenosti vlak už nestihol zastaviť," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Muž z Čeľoviec (okres Trebišov) bol na mieste mŕtvy. Devastačné zranenia, ktoré utrpel pri zrážke s niekoľkotonovým kolosom, boli nezlučiteľné so životom. Prípad prebrala polícia. "Trebišovskí policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodal Szabó. Aj keď všetko nasvedčuje tomu, že šlo zrejme o samovraždu, bola nariadená pitva, ktorá by mohla do prípadu vniesť viac svetla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu