Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Keď už ani pri samovražde nemáte istoty: Žena (21) skočila pod vlak, zachránil ju zázrak!

Žena kľačí na koľajniciach Zobraziť galériu (2)
Žena kľačí na koľajniciach (Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Mladá žena z Indie chcela utiecť od svojich problémov tak, že sa pokúsila zabiť. Na stanici v meste Dillí skočila pod vlak. Ten však prešiel ponad ňu a žene sa nič nestalo. Zrejme jej ešte nebolo súdené umrieť.

Bezpečnostné kamery spoločnosti Delhi Metro Rail Corporation (DMRC), ktorá prevádzkuje dillíjské metro, zachytili ešte v júni incident, ktorý sa mohol skončiť tragicky. Dvadsaťjedenročná žena, ktorá podľa informácií denníka Hindustan Times žije v slume na okraji mesta, tam chcela spáchať samovraždu. Bola práve nedeľa, takže na stanici bolo len veľmi málo ľudí.

Video ukazuje, ako stojí na peróne a keď vidí, že sa blíži vlak, skočí na koľajnice. Okamih predtým, ako mal do nej naraziť, si čupne. Metro tak prešlo ponad ňu a nezabilo ju. Indke sa nič nestalo.

Keď už ani pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Bol zázrak, že prežila. Takéto pokusy sa v drvivej väčšine prípadov končia smrťou. V mieste, kde stála, je zrejme priehlbina, takže vlak bezpečne prešiel ponad ňu," povedal hovorca DMRC Anuj Dayal. Pracovníci stanice potom zavolali otca mladej ženy, ktorý ju odviedol domov.

Indka zázrakom prežila skok pod vlak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu