Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

V Michalovciach sa dnes zrútila časť domu, k zraneniu osôb nedošlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE - Na Fidlikovej ulici v Michalovciach sa dnes ráno zrútila časť rodinného domu. K zraneniu osôb pri tejto udalosti nedošlo. Starší objekt bol totiž dlhodobo neobývaný.

Ako informovala hovorkyňa michalovskej radnice Iveta Palečková, sutiny domu sa zrútili aj na časť susedného pozemku. "Na mieste dnes zasahovali policajti a hasiči. Vylúčili, aby sa pod troskami nachádzali nejaké osoby. K zraneniu osôb teda nedošlo."

Hovorkyňa ďalej uviedla, že zrútený dom je vo vlastníctve viacerých osôb. S majiteľmi nehnuteľnosti, ktorá je zaťažená viacerými exekúciami a vecnými bremenami, sa radnici skontaktovať nepodarilo.

Sutiny zo zrútených stien domu dnes skončili aj na vedľajšom pozemku. "Mestskí policajti zaistili priestor a priebežne lokalitu monitorujú. Mesto pre susedov dnes zabezpečilo bezplatne kontajner aby si v prípade záujmu sutinu z dvora odpratali," doplnila Palečková.

Zrútenú nehnuteľnosť bude skúmať v najbližších dňoch statik, ktorý vypracuje posudok a navrhne riešenie. "Stavebný úrad na základe toho následne vydá príslušné rozhodnutie," uzavrela hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu