Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Havária autobusu a dvoch áut pri Gbeloch: Po zrážke vypukol požiar, piati zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

SKALICA - Ďalšia nehoda autobusu! Dnes okolo 13:00 sa na ceste v smere Kúty - Kopčany pri odbočke na Gbely došlo k zrážke linkového autobusu s dvoma osobnými autami. Podľa polície začalo po zrážke jedno z áut horieť. Pri nehode ťažko zranili traja a ľahko dvaja ľudia.

Podľa predbežných informácií k nehode došlo tak, že na aute Mazda sa otvorila kapota a jeho vodič zastavil. Za ním idúci šofér Peugeotu stihol zabrzdiť, no vodička Octavie nie a narazila zozadu do Peugeotu. "Náraz auto odhodil do protismeru, kde sa zrazilo s práve prichádzajúcim autobusom," povedala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Dvaja cestujúci utrpeli ľahké a dvaja ťažké zranenia. Vodička (23) Octavie z Gbelov sa zranila ťažko. Šofér (41) autobusu zo Skalice sa nezranil, dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. V autobuse sa viezlo asi 50 osôb, ktoré boli prevezené z miesta nehody. Na mieste nehody je cesta neprejazdná, polícia odkláňa dopravu po okolitých trasách.

Boli ste na mieste? Ak máte akékoľvek informácie alebo fotografie a videá z miesta nehody, pošlite nám ich na tipy@topky.sk.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu