Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pri Lučenci sa prevrátil autobus: Záchranka ratovala dospelých aj dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BOLKOVCE - Linkový autobus Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) havaroval dnes pri obci Boľkovce v okrese Lučenec. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici Erik Piater, dvaja dospelí a jedno dieťa utrpeli ľahké zranenia a previezli ich do nemocnice. Momentálne čakajú na techniku, ktorá dostane prevrátený autobus na kolesá.

Autobus premávajúci na linke medzi Boľkovcami a Lučencom zišiel dnes dopoludnia mimo cesty, kde sa prevrátil na bok. Haváriu nahlásil na dispečing SAD v Lučenci vodič. "Informáciu sme prijali s poľutovaním, no reagovali sme okamžite. Kontaktovali sme záchranárov a ihneď sme zabezpečili aj náhradný autobus pre ostatných cestujúcich. Príčiny nehody sú zatiaľ v štádiu vyšetrovania, takže sa k nim vyjadrovať nebudeme," povedala vedúca útvaru obchodu a marketingu SAD Lučenec Anna Juhásová.
     
Na mieste sú momentálne piati príslušníci HaZZ. "Jednotka z Lučenca po príchode na miesto zistila, že pasažieri sa z autobusu vyslobodili ešte pred ich príchodom. Zdravotná záchranná služba previezla z ľahkými zraneniami do nemocnice dve dospelé osoby a jedno maloleté dieťa," doplnil Piater.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu