Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milan (38) si skracoval cestu cez koľaje: Vlak mu amputoval nohu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LUČENEC – Ďalšia nehoda pri lučeneckej železničnej stanici. Obrovské šťastie v nešťastí postretlo v utorok popoludní Milana (38) z Lučenca, ktorý takmer doplatil na ľahostajnosť. S cieľom ušetriť pár minút si skracoval cestu cez koľaje, keď ho zachytil vlak. Pri zrážke mu mohutný kolos amputoval nohu, no akoby zázrakom prežil.

Ku kolízii došlo v utorok popoludní v blízkosti železničnej stanice v Lučenci. Milan si napriek zákazu cez koľaje skracoval cestu práve v momente, keď tadiaľ prechádzal vlak. Ten mu pri silnom náraze amputoval nohu, no zrážku našťastie prežil. S vážnymi zraneniami ho previezli do nemocnice v Lučenci.

„Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti,“ povedala pre portál Rimava.sk banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická s tým, že bližšie okolnosti a príčiny prípadu prešetrujú.

V priebehu jedného mesiaca ide pritom už o druhé nešťastie neďaleko lučeneckej stanice. Začiatkom januára tu zrazil vlak Fiľakovčana, v tomto prípade však kolízia skončila tragicky. Muž bol na mieste mŕtvy. Blízko jeho tela našli policajti tašku, v ktorej bol prepúšťací list z banskobystrickej väznice. Je teda pravdepodobné že išlo o amnestovaného trestanca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu