Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Facebook šokuje sexzoznamkou: Zverejňuje zoznam priateľov, ktorí chcú súložiť!

Facebook bang with friends Zobraziť galériu (2)
Facebook bang with friends (Zdroj: Facebook bang with friends)

BRATISLAVA – Sociálna sieť Facebook prichádza s kontroverznou novinkou, ktorá má pomôcť ľuďom pri hľadaní sexuálneho partnera. Aplikácia sa ihneď stala hitom a každú minútu sa na ňu pripojí päť užívateľov.

Aplikácia nazvaná "Bang with Friends" (v preklade "Sexuj s priateľmi") vyvolala pochybnosti, či nemôže byť zneužitá a nespôsobí niektorým ľuďom problémy. Jej autori tvrdia, že všetko prebieha anonymne a systém ukáže, ktorý z vašich priateľov hľadá sexuálny styk až po tom, čo sa prihlásite. A prihlásený musí byť aj on či ona.

Kto si aplikáciu na sociálnej sieti aktivuje, môže na svojom zozname označiť priateľov, s ktorými by mal rád sex. Funguje to však len v tom prípade, ak aj druhá osoba má tento program aktivovaný. Ak máte záujem o nejakú konkrétnu osobu, označíte ju tlačidlom "down bang".

Aplikácia má už ale aj svojich prvých odporcov, pretože ukazuje aj potenciálnych záujemcov spomedzi vašich priateľov ešte pred ich registráciou. Zatiaľ funguje na zoznámenie medzi ženami a mužmi, autori však už pracujú na verzii pre homosexuálne orientovaných jedincov.


Facebook bang with friends
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook bang with friends)




 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu