Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ženy prežili iba zázrakom: Hrozivé FOTO zošrotovanej Felície po zrážke s autobusom!

Je len ťažko uveriteľné, že vo vraku prežili všetky ženy Zobraziť galériu (4)
Je len ťažko uveriteľné, že vo vraku prežili všetky ženy (Zdroj: polícia)

TVRDOŠÍN – Zázrak, alebo obrovské šťastie! Pri ženách, ktoré vo štvrtok popoludní prežili hrôzostrašne vyzerajúcu nehodu na Orave, museli stáť všetci anjeli strážni. Pri čelnej zrážke s autobusom totiž z ich Felície ostal len vrak, z ktorého ich museli vystrihávať. Všetky skončili s ťažkými zraneniam v nemocnici, v autobuse sa našťastie nezranil nikto.

Vážna dopravná nehoda sa odohrala na ceste v obci Štefanov nad Oravou (okres Tvrdošín), kadiaľ sa vodička z Bobrova vracala z nemocnice. V zákrute však dostala šmyk a vyletela do protismeru. „Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam, stavu a povahe vozovky prešla s vozidlom do protismer,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

 

Ženy prežili iba zázrakom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

 

 

V tom čase tadiaľ akurát prechádzal autobus, ktorého šofér už nehode nedokázal zabrániť a čelne sa zrazili. Silný náraz Felíciu s vodičkou a troma spolujazdkyňami doslova zošrotoval, prežili iba zázrakom. „Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila vodička a jej tri spolujazdkyne. Všetky zostali hospitalizované v nemocnici v Trstenej,“ dodala Balogová.

 

V autobuse sa v čase nehody viezlo 15 cestujúcich, no zranenia našťastie nik z nich neutrpel. Prípad dopravnej nehody už dostal do rúk vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Ďalšie okolnosti nehody prešetruje polícia v Dolnom Kubíne.

 

Ženy prežili iba zázrakom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

 

Ženy prežili iba zázrakom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu