Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dvanásťročná Bratislavčanka sa núkala na webe: Nahé foto a sex za 200 eur!

Dievča malo vraj len 12 rokov. Jej spôsob získania peňazí šokoval. Zobraziť galériu (2)
Dievča malo vraj len 12 rokov. Jej spôsob získania peňazí šokoval. (Zdroj: tv markiza, topky.sk)

BRATISLAVA - Internetové stránky sú presýtené ponukami na sex, ale to, čo sa naposledy objavilo na jednej slovenskej zoznamke, už prekročilo všetky hranice. Iba 12-ročná dievčina z Bratislavy vo svojom profile uviedla, že poskytne pohlavný styk výmenou za peniaze, ktoré vraj súrne potrebuje. Ako dôkaz priložila aj heslo do albumu, v ktorom sa nachádzali jej obnažené fotografie.

Dievčina, ktorá vo svojom nicku pravdepodobne zverejnila celé meno aj priezvisko, o sebe uviedla, že má 152 cm, 46 kíl, pochválila sa tým, že si občas zafajčí a vypije a všetko "zaklincovala" na jej vek neuveriteľnou výzvou: Nájde sa tu sexi chalan? Sex za 200 eur, súrne potrebujem peniaze.

Podľa TV Markíza však zarážajúcimi boli aj komentáre pod fotografiami, ktoré sa začali bleskurýchle hromadiť. Namiesto odsúdenia či ponaučenia v nich dospelí muži hodnotili jej "sexy postavu", "chutný zadoček", či dokonca písali oplzlé túžby v zmysle "prekrásna hra na celý deň a noc".

Či za vytvorením profilu naozaj stojí iba 12-ročná Bratislavčanka, nie je známe. Ak však išlo o jej vlastnú inciatívu, nebude za šírenie detskej pornografie trestoprávne zodpovedná.

Keď sme sa dnes pokúsili vyhľadať jej profil, zobrazila sa nám iba informácia o blokovaní užívateľa. Stále sa však dajú nájsť strohé údaje bez možnosti nahliadnuť do albumu.

Dvanásťročná Bratislavčanka sa núkala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tv markiza, topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu