Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Policajný šok: Vodička šoférovala nahá v rozopnutej bunde!

Catherine Giaquintová Zobraziť galériu (3)
Catherine Giaquintová (Zdroj: Facebook)

NEW JERSEY - Američanka Catherine Giaquintová (36) zjavne nezvládla vplyv alkoholu na svoje šoférske schopnosti a s Volkswagenom Jetta to napálila do oporného múrika. Z miesta nehody však ušla a zastavila ju až policajná hliadka mesta New Jersey. Prekvapený príslušník navyše zistil, že žena na seba nemá nič okrem rozopnutej koženej bundy.

Svedkyňa zavolala políciu v piatok o 00:53 po tom, ako do plota jej pozemku narazilo biele auto a jeho vodička ušla pred zodpovednosťou. Dôstojník Joseph Pensado zazrel podozrivé vozidlo len pár minút po nehode a prinútil ho zastaviť. Doslova mu však spadla sánka, keď zbadal, že Giaquintová je takmer nahá.

Podľa Pensada si vraj nevedela spomenúť na zrážku ani na to, kam má namierené a jej prejav bol nezreteľný. Po tom, čo si muž zákona všimol v jej v aute nejaké šaty, požiadal ju, aby sa obliekla, čo urobila po niekoľkých minútach. Keď skončila, mala svoj odev obrátený naruby a dozadu.

Séria testov na zistenie stavu triezvosti odhalila extrémne vysokú úroveň opitosti. Dokonca už stáť a počúvať pokyny Pensada bolo nad jej možnosti. Za to pri predvádzaní na policajnú stanicu sa z nej vykľulo poriadne šidlo.

Nakoniec ju obvinili z riadenia pod vplyvom alkoholu, odmietnutia podrobiť sa dychovej skúške, opustenia miesta nehody, nedbalej jazdy či nepoužívania bezpečnostných pásov. Jej otlčené auto bolo zhabané. Výšku škody na vozidle a oplotení nezverejnili.

Policajný šok: Vodička šoférovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Policajný šok: Vodička šoférovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu