Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Starostova manželka spevom odštartuje Košice 2013: Slováci sa smejú z jej klipu!

Anna Gajová
Anna Gajová (Zdroj: Facebook)

KOŠICE – Košická speváčka Anna Gaja Gajová je tiež jednou z mnohých miestnych umelcov, ktorí vystúpia v rámci otváracieho ceremoniálu EHMK. Nebolo by na tom nič divného, keby internet nezaplavil jej starý videoklip a na verejnosť nevyšla informácia, že je manželkou starostu košickej mestskej časti Sever. Slováci sa na ňom začali zabávať, speváčka má z toho hlavu v smútku.

„Ja sama som už z toho klipu nešťastná. Je starý minimálne 13 rokov a nemá nič spoločné s mojou súčasnou tvorbou a životom. Mrzí ma, že ľudia ktorí ma nepoznajú, komentujú skutočne už starú vec, starý účes atď,“ hovorí nešťastná A. Gaja, ktorá nám prezradila, že jej priority sú už úplne inde ako spev.

„Mám tri deti, starám sa o rodinu a spev je len mojím koníčkom. Asi pred 4 mesiacmi ma oslovili z Magistrátu, aby som tiež ako jedna z mnohých košických umelcov vystúpila počas dní, kedy sa bude konať otvárací ceremoniál EHMK. Naveľa som privolila, ale nemá to žiaden súvis s tým, že môj manžel je starostom. Vystúpim 19. januára len na pódiu pred Immaculatou a zaspievam 2 pesničky. Jednu slovensko-anglickú a slovenskú. Okrem mňa vystúpi mnoho iných umelcov. Nebude to hlavný otvárací ceremoniál, ktorý sa uskutoční večer v Steel aréne,“ vysvetľuje.

A.Gaja by mala vystúpiť okolo 15, 00 tej hodiny. Ako nám potvrdil hovorca EHMK Tomáš Čižmárik, takýchto minivystúpení bude počas otváracieho ceremoniálu mnoho. V rámci Otváracieho ceremoniálu Košice – EHMK 2013 je pripravených takmer 200 podujatí na 70 miestach v meste a blízkom okolí s približne 1000 učinkujúcimi v priebehu 2 dní. Program je rozdelený na programové bloky, kde si na svoje príde skutočne každý. Jedným z blokov je aj Pódium Pentapolitana, v rámci ktorého vystupujú lokálni umelci z Košíc a aj zvyšných štyroch miest Pentapolitany.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu