Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odstrašujúce FOTO nehody v Žiline: Zázrakom prežil zrážku so stĺpom aj plotom

Mladík mal obrovské šťastie v nešťastí Zobraziť galériu (3)
Mladík mal obrovské šťastie v nešťastí (Zdroj: polícia)

ŽILINA – Jazdite opatrne! Na tohtoročné sviatky zrejme v najlepšom nebude spomínať mladý vodič, ktorý dva dni po Vianociach zažil hrozivo vyzerajúcu nehodu. Keď za volantom Peugeotu 307 prechádzal centrom Žiliny, zrejme na zľadovatenej ceste dostal šmyk, prešiel do protismeru a s autom sa vrútil do betónového stĺpa a plota rodinného domu. Napriek tomu, že z Peugeotu po zrážke ostal len zdemolovaný vrak, mladík našťastie prežil.

K vážnej nehode došlo v stredu poobede v žilinskej mestskej časti Závodie. Mladík na Peugeote prechádzal z centra v smere na Bytču, keď pri odbočovaní prešiel do protismeru. „Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty, z doposiaľ presne nezistených príčin, prešiel do protismeru, kde narazil do stĺpa trolejového vedenia a oplotenia rodinného domu,“ povedal žilinský policajný hovorca Pavol Kudlička.

 

Odstrašujúce FOTO nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Pohľad na zdemolovaný vrak naháňa zimomriavky. Mladého vodiča však našťastie, aj keď s ťažkými zraneniami, z auta vytiahli živého. Obrovským šťastím zrejme bolo aj to, že mladík v aute nikoho neviezol. Strana spolujazdca bola totiž po zrážke zničená najviac.

 

Odstrašujúce FOTO nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Doráňaného vodiča po nehode odviezli do nemocnice. „Pri dopravnej nehode utrpel predbežne ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní,“ dodal hovorca. Ako presne k nehode došlo, a či pred ňou mladík požil alkohol, určí až ďalšie vyšetrovanie.

Polícia opäť apeluje na vodičov aby sa v súvislosti so zimným počasím – sneh, mrznúci dážď, poľadovica na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, prispôsobili jazdu situácii v cestnej premávke (znížiť rýchlosť jazdy a zväčšiť vzdialenosť medzi vozidlami), poveternostným podmienkam a svojím schopnostiam.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu